Van arrol elemzes, hogy a Fidesz hogyan kapta meg a kulfoldi szavazatok tobb, mint 90 szazalekat?
Figyelt kérdés
cikk vagy elemzes, vagy szerintetek2014. ápr. 23. 22:53
1/13 anonim válasza:
Hasonlóan kapta meg, mint az ő bizalmát: [link]
2/13 anonim válasza:
Úgy h a drága baloldal annak idején mikor a szavazás volt a határontúliakról akkor még öntötte az olajat a tűzre azzal, h ellenük volt.
Hát most szépen megköszönték ezt nekik úgy, h 90% nem Orbán mellett, hanem a baloldal ellen szavazott.
Orbán nem véletlen adott nekik jogot.....
3/13 anonim válasza:
4 év múlva még a kínaiak is megkapják az állampolgárságot, hogy 3/3 legyen.
4/13 anonim válasza:
Én ezt azért nem értem mert az én ismerőseim 99%-a a mostani rendszer miatt ment ki külfödre... és most akkor hogy szavazott 90%-uk arra, akik miatt külföldet választották? Vagy pont köszönetképp? Hogy kint mennyivel jobb lett nekik? :D
5/13 anonim válasza:
Ők is az Mszp miatt mentek ki. Nem tudtad? Csak hiszed, hogy Orsós miatt.
Egyébként én is a Fideszre szavaztam volna, ha kimegyek, már csak rosszindulatból is.
6/13 anonim válasza:
"Csak hiszed, hogy Orsós miatt."
Nem hiszem, tudom. Tudod, beszélgetek velük :D
7/13 anonim válasza:
Csak szarkazmus volt :) Nekem több családtagom is ment ki a féreg miatt.
8/13 anonim válasza:
Írok Neked elemzést:
"Srácok, kaptok szavazati jogot!
Jeeeee, akkor rátok szavazunk!"
9/13 anonim válasza:
Talán az a megoldás, hogy keressen a baloldal valahol a Szaharában 1-2 millió arabot, etesse, tanítassa őket Magyarország pénzén, adjon nekik magyar gyógyellátást, nyugdíjat, és legközelebb 1-2 millióval többen szavaznak majd rájuk. Aki több zsoldost gyűjt, az nyer.
10/13 anonim válasza:
Ezért jó a demokrácia. Sokaknak nem tetszik ami van de hülyéből még több van úgyhogy kit érdekel? Amíg az emberek hülyék addig jó a demokrácia is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!