Most akkor megvan a kétharmad vagy nincs?
Megvan, én megtaláltam!!!
2/3=0,66666666
6-os!
2,5 millióan a fidesz ellen szavaztak.
2 millióan a fideszre, de a határontúliakkal együtt.
És 3 millióan nem szavaztak.
Tehát igazából 1,7 millióan szavaztak a fideszre.
Akkor megválaszolod nekem, hogy ki a többség?
A többség nem kér a fideszböl.
,,2,5 millióan a fidesz ellen szavaztak.
2 millióan a fideszre, de a határontúliakkal együtt.
És 3 millióan nem szavaztak.
Tehát igazából 1,7 millióan szavaztak a fideszre."
Megmondanád nekem, hogy a felső három sorból milyen módszerrel jön ki a negyedik? :)
Egyébként kb. 100000 külhoni magyar szavazott, amely a szavazatoknak összesen a 2%-a. Ráadásul a Fidesz egyéniben szerzett elsöprő többséget mandátumaival, ezen a külhoni szavazatok mit sem változtatnak.
3 millióan nem szavaztak, őket ugyanúgy marhaság a Fidesz ellen, mint a Fidesz mellé tenni ez ügyben. Ha nagyon erőltetnénk azt, hogy valahol legyenek, akkor inkább pont a Fideszhez kéne őket társítani, mivel az lenne a logikus, hogy valaki azért nem megy el szavazni, mert nincs problémája a kormánnyal és azzal az úttal, amelyen az ország halad.
Tény hogy a Jobbik, a Kormányváltás és az LMP összesen több szavazatot kapott mint a Fidesz, de egymagában egyik sem tudott még a közelébe sem érni. Ilyenkor mit vársz? Hogy ne legyen kormány? Én a Jobbikra szavaztam egyébként, még mielőtt valaki vérFideszesnek gondolna.
Listás szavazatokkal sajnos több mandátumot szereztek, mint a többiek... ez van. Így lett kitalálva. Szóval úgy néz ki, hogy megvan a 2/3. Újabb négy év teljhatalom.
Félreértés ne essék, mielőtt átharapjátok a torkomat, nem vagyok sem komcsi, sem zsidó... Egyik pártnak sem kívánom, hogy 2/3 legyen, mert elszáll olyankor a ló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!