A fiatalok miért imádják ennyire a Jobbikot?
Én így tapasztaltam.
Azt mondják minden generáció más, ezt el is fogadom, csak számomra furcsa.Én már nem vagyok fiatal, szóval pár fiatalt kérek, hogy segítsenek megérteni.
Bárhol járok, akár boltban, parkban vagy tömegközlekedésen utazom, felfigyelek arra, hogy sokat beszélnek a fiatalok (tízen, húszon évesek, korai harmincasok) erről a pártról.
Mintha számukra nem is csak egy párt lenne, hanem sokkal több.
Amikor én fiatal voltam, akkor mi demokráciát akartunk.Ezért is írtam, hogy minden generáció más.
Például a boltban múltkor, hallottam csinos leányzókat társalogni egy Jobbikos rendezvényről, hogy de jó lesz meg.
De hallottam már buszon és vonaton is.Szó szerint áradoznak erről a pártról.
Az egyik munkatársamnak három szép gyereke és mindegyik Jobbikos.Az egyikük külföldön dolgozik, de hétvégente mikor hazajön az első dolgai között bent van, hogy beszámolást kér a Jobbik heti tevékenységéről.
A környék ahol élek, jónak számít, munkahelyek vannak, a fizetések sem rosszak.A közbiztonság is jó.
A kisebbség száma is alacsony, legalábbis nem látok errefelé sokat.
Számomra nagyon furcsa, hogy ennyire rajonganak egy párt iránt.
Hasonlót még az előző rendszerben láttam, amikor a rendszer hívei és támogatói áradoztak a nagy pártról.
" de abból hogy ők megbuktak, nem következik hogy a Jobbik ne lehetne még katasztrofálisabb."
Én nem azt írtam, hogy olyan "oly' de csodásak lennének", csak egy gondolatmenetet, hogy miért lehet annyi "rajongója".
Mért a cigányokból indultok ki? Kit érdekelnek?:D Senkiházi csicska népség, akik szaporodnak mint a patkány.
Tudja miért vagyok én személy szerint Jobbikos?
Nem a zsidózás, cigányozás miatt, hanem mert nem akarom szégyellni magam azért, hogy magyarnak születtem! Büszke akarok lenni rá, a természeti kincseinkre, a földre, melyekért őseink vére folyt, a magyar szomszédomra, aki tisztességes vállalkozást tart, a drog és bűnözésmentes utcákra, a magyar közbiztonságra, a kiváló oktatási rendszerre, szeretném ha majd lenne nyugdíjam és a gyerekeimnek nem egy szemétdombon kell felnőniük, hanem egy tiszta földdel és tiszta levegővel rendelkező hazában, otthonban! ( a felsorolásaim egy része szarkazmus, aki nem értené...) .
Szóval ezért szavazok a Jobbikra! Mert szeretnék hinni egy olyan pártnak, aki mindezt lehetővé teszi és nem a saját zsebére gyúr. Szeretném, ha nem lenne kilátástalan a jövőm! Szeretném, ha el tudnék helyezkedni a szakmámban! Szeretném, ha kimegyek külföldre nem röhögnek ki Trianon miatt. Szeretném, ha Magyarországot nem említenék romániával egy mondatban! Szeretnék büszke lenni és boldogan élni! Csupán ezért vagyok Jobbikos!
"Most őszintén, milyen reményeket lehet fűzni ehhez a barbár, agresszív, primitív falkához? Ezek akarnak kormányozni? Kivel, hogy? Majd az iráni meg az orosz barátaik fogják segíteni őket a civilizált Európa helyett?"
"barbár, agresszív, primitív" jelzőt használsz, holott alig lehet megnevezni olyan parlamenti Jobbikos képviselőt akinek ne lenne diplomája. Rengeteg értelmiségi támogatója van, ha csak abból indulunk ki hogy az egyetemisták zöme Jobbik elveit támogatja.
"Ezek akarnak kormányozni? Kivel, hogy?"
"Ezek" jelzőt kulturált ember nem használ. Erős, magas támogatottságot háta mögött tudó pártról van szó, képes lenne kormányozni, véleményem szerint hatékonyan.
"Kivel?" A párt tagjaival.
"Hogy?" Rendeletekkel, törvényalkotással, mint a politikusok szoktak.
"iráni meg az orosz barátaik fogják segíteni őket a civilizált Európa helyett"
Feltételezhetően te az európai unióra gondolsz Európa fogalma alatt. Milyen érdekes az hogy rekord szinten alacsony létszámban járultak az urnák elé az EU-s választásokon. Volt olyan ország ahol alig haladta meg a 10%-ot a részvételi arány. Ráadásul több mint 100 EU szkeptikus politikus került be a Parlamentbe. Nekem úgy tűnik hogy az emberek egy része (egyre nagyobb) nem támogatja a "civilizált" európai uniót.
Különben miért baj az hogy jó viszonyban állnak az oroszokkal, irániakkal? Ja hogy te azt veszed alapul hogy el kell őket ítélni, mert a nyugati média, politikai propaganda is ezt szajkózza egy jó ideje! Ne dőlj be ezen szólamoknak és próbálj a dolgok mögé látni legalábbis tekinteni.
Végezetül, fröcsög a kommented a sok gyűlölettől, indulattól, próbálj meg agresszió nélkül választ írni ide, hidd el komolyabban fognak venni téged.
Mert a fiatalok még nem annyira agy mosottak, ezért jobban átlátják a mostani rendszer működését. Mivel a Jobbik kimondja amit egyre többen látnak és éreznek egyre több embernek nyílik ki a szeme és döbben rá mi is folyik itt körülöttünk a nagy világban. Amiből ön és a többi alvó emberke csak a zsidózást cigányozást látja azt, hogy a jobbik eddig teljesen más eszközökkel operál a politikában mint az megszokott. Mert ők nem hisznek el mindent elsőnek a köz és kereskedelmi (lakáj) médiának. A XX. század tanított történelmének elég tetemes része durván el van ferdítve, de ezt a közel múlt geopolitikai illetve itthoni eseményeire is el lehet mondani.
Ezt egy Antirasszista békeszerető ember írta, mielőtt elkezdenétek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!