A fiatalok miért imádják ennyire a Jobbikot?
Én így tapasztaltam.
Azt mondják minden generáció más, ezt el is fogadom, csak számomra furcsa.Én már nem vagyok fiatal, szóval pár fiatalt kérek, hogy segítsenek megérteni.
Bárhol járok, akár boltban, parkban vagy tömegközlekedésen utazom, felfigyelek arra, hogy sokat beszélnek a fiatalok (tízen, húszon évesek, korai harmincasok) erről a pártról.
Mintha számukra nem is csak egy párt lenne, hanem sokkal több.
Amikor én fiatal voltam, akkor mi demokráciát akartunk.Ezért is írtam, hogy minden generáció más.
Például a boltban múltkor, hallottam csinos leányzókat társalogni egy Jobbikos rendezvényről, hogy de jó lesz meg.
De hallottam már buszon és vonaton is.Szó szerint áradoznak erről a pártról.
Az egyik munkatársamnak három szép gyereke és mindegyik Jobbikos.Az egyikük külföldön dolgozik, de hétvégente mikor hazajön az első dolgai között bent van, hogy beszámolást kér a Jobbik heti tevékenységéről.
A környék ahol élek, jónak számít, munkahelyek vannak, a fizetések sem rosszak.A közbiztonság is jó.
A kisebbség száma is alacsony, legalábbis nem látok errefelé sokat.
Számomra nagyon furcsa, hogy ennyire rajonganak egy párt iránt.
Hasonlót még az előző rendszerben láttam, amikor a rendszer hívei és támogatói áradoztak a nagy pártról.
71% jól írja.
A cigány fiatalokban dúl az agresszió és emellett bennük van a vágy, h tartozzanak valahová.
A putriból már ki vannak lökve, mert nem jár a családi.
Így próbálnak másfelé húzni, de az agresszió meg a lustaság miatt egész Európa kiveti őket magukból.
Más nem marad, mint a normális, magyar fiatalok terrorizálása sok más mellett.
Azok pedig megunják idővel a cigányok cselekedeteit, így a Jobbikra szavaznak, mivel a többi párt úgy tesz, mintha mi se történt volna.
Szlovákiában már körbefalazzák őket, mert tudják, h lusta, igénytelen népség.
Ennyi.
Amiért az 1960-1973-ben született korosztály a Fideszt kedvelte a rendszerváltáskor. Generációs párt volt az akor és a jobbik most.
Egyszerű darwini evolúció. A fiatalabb egyedek úgy érzik, hogy a többi párt nem osztott nekik lapot. Amúgy is annyit vártak már, kerek 3-4 évet ami az ö korukban marha soknak tűnik. Itt az ideje, hogy az előtte levő korosztályt kitolja a "hatalomból" és ö kerüljön alfa pozícióba.
"Mintha számukra nem is csak egy párt lenne, hanem sokkal több. "
Na látod épp ezért. A Jobbik több mint egy párt, a Jobbik egy reménysugár a magyar embereknek, a Jobbik a fény az éjszakában.
Kire szavazzunk ha nem a Jobbikra?
A fideszre akik tönkretették az oktatást, vagy az mszmp-re akik tönkretették az országot?
" 27 éves vagyok, foglalkozom napi politikával, és egy viccnek tartom a Jobbikot."
50éves korodra még felnőhetsz hozzá. :)
Nem igazán csak a fiatalokra jellemző, és sokan azért jobbikosok mert normálisabb országot szeretnének biztosabb jövővel amit az elmúlt 25 elk.rtak, aztán bennük látnák a "reményt"
AZ más kérdés, hogy váltanák be a hozzájuk fűzött reményeket ha valamikor hatalomra kerülnének.
"Most őszintén, milyen reményeket lehet fűzni ehhez a barbár, agresszív, primitív falkához? Ezek akarnak kormányozni?"
Most őszintén, a bukott ballibekhez, többihez az elmúlt 25 év után milyen reményeket lehet még fűzni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!