Egyre jobban terjed a kommunizmus magyarországon, a fiatalok és az emberek körében?
Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 22:54
1/28 anonim válasza:
Mint ahogy hódít az MSZP, kb olyan rohamléptekkel...
2/28 anonim válasza:
Dehogy terjed.
Honnan veszel ilyen hülyeséget?
3/28 anonim válasza:
Bizony, pl. itt az utcában már csak én vagyok becsületes fasiszta pribék, mindenki kommunista lett.
4/28 anonim válasza:
Az 1. válaszoló ironizált, ugyanis az MSZP nincs abban a helyzetben, hogy hódítani tudjon.
Az EP választásokon akkorát estek, mint az ólajtó.
5/28 anonim válasza:
Egyes vagyok: Elkapunk, nemecsek! Nem félsz, nemecsek???
6/28 anonim válasza:
Magyarország a fasizmus felé száguld, zuhan ahogy tetszik...kommunizmus, ezt honnan vetted?
7/28 anonim válasza:
Eredetileg: "Ne félj Nemecsek!" Aztán ezt ő maga "szépítgette" kicsit de teljesen megbocsátható módon "Nem félsz Nemecsek?"-re. :)
8/28 anonim válasza:
Meghajolok a szépirodalmi tudásod előtt, már több mint 20 éve olvastam. Egyszerűen nem lehet komolyan venni ezeket az embereket. Egyben rémisztőek (-en hülyék), egyben viccesek.
9/28 anonim válasza:
Nem terjed a kommunizmus csak a butítás a médián keresztül az terjed igazán.
10/28 anonim válasza:
Ja, rémisztően hülyék, találó. :)
A fele még interneten nevelkedett gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!