Egyre jobban terjed a kommunizmus magyarországon, a fiatalok és az emberek körében?
Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 22:54
21/28 Őszödi Ferenc válasza:
Tombol a komonizmus. Elégedett vagy a válasszal?
22/28 anonim válasza:
A fiatalok nem emberek, vagy mi van? :P
23/28 anonim válasza:
Sajnos valóban megfigyelhető ez a jelenség, ami nagyban annak köszönhető, hogy Magyarország egy erősen posztkommunista ország, még nem sikerült lemosnia magáról a szocializmus maradványait, és a rengeteg ember akit ez a rendszer kitermelt ebben érzik jól magukat. Ezért, és a kedvezőtlen politikai és gazdasági helyzet miatt ez a tisztulási folyamat nagyon nehézkes.
25/28 anonim válasza:
Nem terjed, csak cseppet sem szorult vissza. Ma egy magát jobboldalinak hazudó kormány folytat kommunista politikát Kádár népének megelégedésére.
26/28 anonim válasza:
kár hogy itthon jelenleg a legnagyobb kommunista párt a fidesz
27/28 anonim válasza:
Röhögni fogsz, de az osztálytársaim, a "nagy liberális" osztálytársaim, kivétel nélkül kommunista rendszereket írtak le "tökéletes" állam címén. Egytől-egyig.
"Mindenki egyenlő, mindenki egyen iskolákba jár, mindenkit munkára osztunk, mindenkinek megmondjuk, hogy mi lesz a munkája, és mindenki elégedett lesz, mert az utcaseprő is szeretni fogja a munkáját, mert megtanítjuk, hogy milyen értékes a munkája!
Mindenkinek egyen fizetés, egyenlakás, EGYENLŐSÉG!"
És a mi generációnk a jövő....
Én amilyen gyorsan lehet lelépek innen, mert semmi kedvem egy második kommunista Magyarországhoz, eleget mesélik a nagyiék, hogy milyen volt, nem akarom megtapasztalni a saját bőrömön...
28/28 anonim válasza:
*Tudom, hogy régi a kérdés, de azért gondoltam válaszolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!