El lesz zavarva az RTL Klub?
Figyelt kérdés
Az új reklámadó tervezetre gondolok. Én nagyon remélem hogy igen, valamint valahogy el kéne érni, hogy az agymosó műsorokat, amiknek a nép lezüllesztése a célja, betiltsák. Lásd Való Világ, Éjjel-Nappal Budapest. Meg biztos a TV2-n is van ilyen, de annak a híre még nem ért el hozzám.2014. jún. 2. 17:54
51/54 anonim válasza:
Örülnék ha bitaltanák végre! Sose nézzek RTL klubot mert hihetetlen 0 műsorok fútnak rajta! Múltkor 2 perc éjjel nappal budapest után fél óráig volt rossz a kedvem. A kommentekből kiíndulva látszik milyen az ország színvonala na ezért megyek Szeptemberben Angliába ki akkar enyi hátrányos helyzetű birka között élni? Itt nem az iskolai végzettségre gondolom , hanem az agyi butithatóságra. Meg hogy ragaszkodnak a hülyeséghez meg a szarhoz. Hülyeség itt veszekedni hogy fidesz meg mszp egyikse változtat sokkat a országon. Főleg a létminimum allati fízetésekel.
52/54 anonim válasza:
Én nem ítélem el teljes egészében az RTL Klubot, de az tényleg nagyon helyes lenne, ha mondjuk a Való Világot örökre betiltanák.
53/54 anonim válasza:
Nem lesz sajnos elzavarva, csak meg lesz adóztatva kicsit jobban. Majd ezután a vezetőség nem félévente vesz új luxusautót, hanem csak évente - igazán nagyon sajnálom őket... :)
A TV2 meg pont ugyanaz a fosh, csak más néven, meg ügyetlenebbül kivitelezve. (Boldog ember vagy, hogy az ő szörnyűséges kórházsorozatuk - nem jut eszembe a neve - híre még nem jutott el Hozzád, nekem már volt hozzá szerencsém, a Barátokköztet sokszorosan alulmúlja.)
54/54 anonim válasza:
eh, ti néztek TV-t? XD Én max akkor ha xboxozok :D :D Nincs is belekötve a kábel, hogy jöjjön rajta a TV... Én ajánlom annak aki utálja az ilyen szarokat, kössön rá egy konzolt, és nézzen rajta a netről filmet vagy valami, akkor az megy amit szeretsz, nem az ami aktuálisan megy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!