Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » El lesz zavarva az RTL Klub?

El lesz zavarva az RTL Klub?

Figyelt kérdés
Az új reklámadó tervezetre gondolok. Én nagyon remélem hogy igen, valamint valahogy el kéne érni, hogy az agymosó műsorokat, amiknek a nép lezüllesztése a célja, betiltsák. Lásd Való Világ, Éjjel-Nappal Budapest. Meg biztos a TV2-n is van ilyen, de annak a híre még nem ért el hozzám.

2014. jún. 2. 17:54
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
Örülnék ha bitaltanák végre! Sose nézzek RTL klubot mert hihetetlen 0 műsorok fútnak rajta! Múltkor 2 perc éjjel nappal budapest után fél óráig volt rossz a kedvem. A kommentekből kiíndulva látszik milyen az ország színvonala na ezért megyek Szeptemberben Angliába ki akkar enyi hátrányos helyzetű birka között élni? Itt nem az iskolai végzettségre gondolom , hanem az agyi butithatóságra. Meg hogy ragaszkodnak a hülyeséghez meg a szarhoz. Hülyeség itt veszekedni hogy fidesz meg mszp egyikse változtat sokkat a országon. Főleg a létminimum allati fízetésekel.
2014. jún. 5. 12:45
 52/54 anonim ***** válasza:
Én nem ítélem el teljes egészében az RTL Klubot, de az tényleg nagyon helyes lenne, ha mondjuk a Való Világot örökre betiltanák.
2014. jún. 5. 21:36
 53/54 anonim ***** válasza:

Nem lesz sajnos elzavarva, csak meg lesz adóztatva kicsit jobban. Majd ezután a vezetőség nem félévente vesz új luxusautót, hanem csak évente - igazán nagyon sajnálom őket... :)

A TV2 meg pont ugyanaz a fosh, csak más néven, meg ügyetlenebbül kivitelezve. (Boldog ember vagy, hogy az ő szörnyűséges kórházsorozatuk - nem jut eszembe a neve - híre még nem jutott el Hozzád, nekem már volt hozzá szerencsém, a Barátokköztet sokszorosan alulmúlja.)

2014. jún. 6. 14:50
 54/54 anonim válasza:
eh, ti néztek TV-t? XD Én max akkor ha xboxozok :D :D Nincs is belekötve a kábel, hogy jöjjön rajta a TV... Én ajánlom annak aki utálja az ilyen szarokat, kössön rá egy konzolt, és nézzen rajta a netről filmet vagy valami, akkor az megy amit szeretsz, nem az ami aktuálisan megy :)
2014. aug. 10. 10:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!