El lesz zavarva az RTL Klub?
Vannak olyan csoportok médiabirodalmak, ha úgy tetszik. Akinek megéri pár milliárdért reklámokkal terhelni az embereket, a reklámok közötti szünetekben, pedig a reklámok hatékonyabb befogadására butítani az embereket. Ezért kellenek a saját készítésű műsorok.
Ugyan már kinek érné meg 1-2 millió forintért 30 másodperc műsoridőt venni, amikor vehetnek egy egész csatornát is?
Ez az a kérdésben említett médiai birodalomtól független vélemény.
"ne tereld a témát, ezek a műsorok igenis károsak."
Kikre károsak?
Egy felnőttre nem. Ha elég értelmes lenne, nem nézné.
Egy gyerek meg azt néz, amit a szülei hagynak neki.
Ha te írtál nekem privátban, akkor mondd el itt a mondandódat.
Én csak a címét ismerem ezeknek a műsoroknak, azt is azért, mert valaki mindig itt seggfáj, hogy milyen rosszak. De honnan tudja, ha ő (te) sem nézi?
Ez a felfogás nagyon káros.
Káros ugyan, de nem az én gondom nem érdekel ...
Ugyan így érvelnek, azok akik elfordulnak, ha valami baj történik valakivel. Ha a gyerek előtt valaki rossz példát mutat, vagy rosszra tanítja.
A liberalizmus az egyének szinte korlátlan szabadságát hirdeti ugyan, de igenis van társadalmi kontroll többségi társadalmi normák, elvárások, amiket be kell tartani.
Hidd el, amelyik szülő hagyja, hogy ilyen műsort nézzen a gyerek, annak már megvan a rossz példa a családban. Ott nem törődnek a gyerekkel, vagy jobb esetben nem eleget és magától elkallódik, rosszabb esetben a szülei is olyan primitívek, mint kik a műsorban vannak.
Egy gyerekért a szülő felelős, nem a TV szolgáltató.
23: Nem írtam privátban. Azt meg ne mondd már, hogyha barmok vannak kiállítva példaként, akkor nem fogják követni őket divatból? Gyerekek még inkább, aztán felnőve ilyenek lesznek.
Kísérletet kéne végezni: 100 lakásba bekötnek hülye műsorokat adó csatornákat, 100-ba meg nem, aztán megnézzük, melyik családok jutnak többre. Bármibe lefogadom, hogy a második.
Hogy hogy mivel mossa? Barátok közt c műsoron felnőtt generációnak. Vajon mit jelent Géza, Zsolt, Klaudia vagy Berényi neve? Igen maga az erkölcs és a tanítás meleg ágya.
Vagy mit tanul a Győzike show-ból?
vagy milyen értéket képvisel a Valóvilág megrendezett valósága?
A gyerek az ember a környezetétől tanul és ezek között keresi a példaképeket. Pont olyan, amikor egy gyereke rossz körülmények között nevelik rossz példát tanul. csak itt nem a szülőktől tanul, hanem a tvből.
elég, ha csak 100ból egy gyereknek jut eszébe kipróbálni a celebek menő megrendezett hülyeségeit. Nem kell mondani, hogy a gyerekek között is van divat, trendi.
Nem véletlen, hogy ott van a 12es 16os karika.
Ha valaki jó családi háttérrel rendelkezik nem kell félnie, hogy rossz útra tér, de ha otthon nem találja meg a szeretet az elismerést, akkor keresni fogja máshol. Ezek a műsorok, pontosan ezt a hamis tévképzetet táplálják, hogy mindent megúszhatsz. Falhoz nyomhatod pistikét és kapsz egy csokit! Sőt legközelebb beszéld rá Jocit is, hogy segítsen!
"Azt meg ne mondd már, hogyha barmok vannak kiállítva példaként, akkor nem fogják követni őket divatból? Gyerekek még inkább, aztán felnőve ilyenek lesznek."
"Barátok közt c műsoron felnőtt generációnak. Vajon mit jelent Géza, Zsolt, Klaudia vagy Berényi neve? Igen maga az erkölcs és a tanítás meleg ágya."
Tudjátok, én azt tapasztalom, hogy aki az általatok szemétnek és károsnak tartott műsorokat nézi, az nem azért tróger, hanem már előtte is az volt. És nagyrészt a családja is. Ti azt mondjátok, aki tróger műsort néz, tróger lesz, én azt, aki tróger, az tróger műsort néz.
De most őszintén, melyik a valószínűbb, hogy egy igényes ember leül nézni a szart a TV-ben, vagy hogy az amúgy is igénytelen lecsúszott csöves proli megnézi a szintjének való műsort?
Mert szerintem értelmes ember nem fog olyat nézni és a gyerekének sem fogja hagyni. Innentől nincs rájuk befolyással.
Ez olyan, minthogy a kurucz.info-tól sem lesz senki xenofób-judeofób-homofób-..., hanem már eleve az és megtalálja az igényeinek megfelelő hírfórumot. Vagyis a kurucz betiltása sem szüntetné meg ezeket. Vagy szerintetek igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!