Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » El lesz zavarva az RTL Klub?

El lesz zavarva az RTL Klub?

Figyelt kérdés
Az új reklámadó tervezetre gondolok. Én nagyon remélem hogy igen, valamint valahogy el kéne érni, hogy az agymosó műsorokat, amiknek a nép lezüllesztése a célja, betiltsák. Lásd Való Világ, Éjjel-Nappal Budapest. Meg biztos a TV2-n is van ilyen, de annak a híre még nem ért el hozzám.

2014. jún. 2. 17:54
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:

Vannak olyan csoportok médiabirodalmak, ha úgy tetszik. Akinek megéri pár milliárdért reklámokkal terhelni az embereket, a reklámok közötti szünetekben, pedig a reklámok hatékonyabb befogadására butítani az embereket. Ezért kellenek a saját készítésű műsorok.

Ugyan már kinek érné meg 1-2 millió forintért 30 másodperc műsoridőt venni, amikor vehetnek egy egész csatornát is?

Ez az a kérdésben említett médiai birodalomtól független vélemény.

2014. jún. 2. 19:20
 22/54 anonim ***** válasza:

"ne tereld a témát, ezek a műsorok igenis károsak."

Kikre károsak?

Egy felnőttre nem. Ha elég értelmes lenne, nem nézné.

Egy gyerek meg azt néz, amit a szülei hagynak neki.

Ha te írtál nekem privátban, akkor mondd el itt a mondandódat.

Én csak a címét ismerem ezeknek a műsoroknak, azt is azért, mert valaki mindig itt seggfáj, hogy milyen rosszak. De honnan tudja, ha ő (te) sem nézi?

2014. jún. 2. 19:48
 23/54 anonim ***** válasza:
39%

Ez a felfogás nagyon káros.

Káros ugyan, de nem az én gondom nem érdekel ...

Ugyan így érvelnek, azok akik elfordulnak, ha valami baj történik valakivel. Ha a gyerek előtt valaki rossz példát mutat, vagy rosszra tanítja.

A liberalizmus az egyének szinte korlátlan szabadságát hirdeti ugyan, de igenis van társadalmi kontroll többségi társadalmi normák, elvárások, amiket be kell tartani.

2014. jún. 2. 20:08
 24/54 anonim ***** válasza:

Hidd el, amelyik szülő hagyja, hogy ilyen műsort nézzen a gyerek, annak már megvan a rossz példa a családban. Ott nem törődnek a gyerekkel, vagy jobb esetben nem eleget és magától elkallódik, rosszabb esetben a szülei is olyan primitívek, mint kik a műsorban vannak.

Egy gyerekért a szülő felelős, nem a TV szolgáltató.

2014. jún. 2. 20:18
 25/54 A kérdező kommentje:

23: Nem írtam privátban. Azt meg ne mondd már, hogyha barmok vannak kiállítva példaként, akkor nem fogják követni őket divatból? Gyerekek még inkább, aztán felnőve ilyenek lesznek.

Kísérletet kéne végezni: 100 lakásba bekötnek hülye műsorokat adó csatornákat, 100-ba meg nem, aztán megnézzük, melyik családok jutnak többre. Bármibe lefogadom, hogy a második.

2014. jún. 2. 20:49
 26/54 anonim ***** válasza:
0%
Bírom ezt tényleg mindent jobban tudó embereket akik az agy mosott embereket akarják megmenteni. Mond már meg mivel mossa egy ember agyát az éjjel nappal Bukarest? Ennyi erővel minden filmet be kéne tiltani. Tudom te a nagy szent jobbikos kuruc.infos ember vagy (nincs értelme tagadni) aki éjjel nappal református isten tisztelet nézz ( vagy is csak erről beszél, de ő is ugyan olyan agymosott), de nem kell a te gondolataidat másra ráerőszakolni. Attól h neked vmi szar az életedben miért kéne h másnak is szar legyen? Mert azt már észre vettem h általában azok szeretnének betiltani olyat ami másnak esetleg örömet hozz akiknek vagy vmi szellemi bajuk van vagy vmi sérelem érte őket. Ne akard erőszakkal befolyásolni mások életét. Tudom jobbikos szokás h tiltsunk be mindent ha jó ha nem, de akkor is be kell tiltani mert esetleg másként gondolkoznak mint mi. Ha ennyire zavar h nézik ismerőseid győzd meg őket, h ne nézzék, de ne azért imádkozz h betiltsák. Sok haszna nincs ezeknek a műsoroknak csak pont annyi h képesek szórakoztatni embereket, mert ha nem lennének képesek akkor kutya se nézné. Én nem nézem ezeket a szarok, sőt megszoktam jegyezni is h h lehet ilyet nézni, de mindenki választása h mit néz és én nem fogom saját elképzelésemet másra erőszakolni és te se tedd. Az pedig h az RTL elmenne és helyette jönne egy fideszes csatorna az nagyon jó lenne.... TV2 már fideszes lett. Gondolat szabadsága pedig mindenkit megillet. Primitív vagy és kész.
2014. jún. 2. 21:26
 27/54 anonim ***** válasza:
32%

Hogy hogy mivel mossa? Barátok közt c műsoron felnőtt generációnak. Vajon mit jelent Géza, Zsolt, Klaudia vagy Berényi neve? Igen maga az erkölcs és a tanítás meleg ágya.

Vagy mit tanul a Győzike show-ból?

vagy milyen értéket képvisel a Valóvilág megrendezett valósága?

A gyerek az ember a környezetétől tanul és ezek között keresi a példaképeket. Pont olyan, amikor egy gyereke rossz körülmények között nevelik rossz példát tanul. csak itt nem a szülőktől tanul, hanem a tvből.

2014. jún. 2. 21:33
 28/54 anonim ***** válasza:

elég, ha csak 100ból egy gyereknek jut eszébe kipróbálni a celebek menő megrendezett hülyeségeit. Nem kell mondani, hogy a gyerekek között is van divat, trendi.

Nem véletlen, hogy ott van a 12es 16os karika.

Ha valaki jó családi háttérrel rendelkezik nem kell félnie, hogy rossz útra tér, de ha otthon nem találja meg a szeretet az elismerést, akkor keresni fogja máshol. Ezek a műsorok, pontosan ezt a hamis tévképzetet táplálják, hogy mindent megúszhatsz. Falhoz nyomhatod pistikét és kapsz egy csokit! Sőt legközelebb beszéld rá Jocit is, hogy segítsen!

2014. jún. 2. 21:40
 29/54 anonim ***** válasza:
Mondom én h ti azt szeretnétek ha éjjel nappal vagy erkölcs oktató műsor menne meg isten tisztelet. A valóvilágba átlagosnak nem mondható emberek voltak behívva akik egy forgatókönyv alapján végzik a dolgukat. Most ebbe az utolsó ahogy láttam elég fiatalok voltak berakva. Akik úgy viselkedtek mint a fiatalok némi túlzással. Ha pedig neked a barátok közt erkölcs romboló akkor be kéne tiltani minden filmet. Ne legyetek már ilyen álszentek h papoltok az erkölcsről, de közben ti is ugyan olyanok vagytok mint bárki más.
2014. jún. 2. 21:59
 30/54 anonim ***** válasza:
60%

"Azt meg ne mondd már, hogyha barmok vannak kiállítva példaként, akkor nem fogják követni őket divatból? Gyerekek még inkább, aztán felnőve ilyenek lesznek."

"Barátok közt c műsoron felnőtt generációnak. Vajon mit jelent Géza, Zsolt, Klaudia vagy Berényi neve? Igen maga az erkölcs és a tanítás meleg ágya."

Tudjátok, én azt tapasztalom, hogy aki az általatok szemétnek és károsnak tartott műsorokat nézi, az nem azért tróger, hanem már előtte is az volt. És nagyrészt a családja is. Ti azt mondjátok, aki tróger műsort néz, tróger lesz, én azt, aki tróger, az tróger műsort néz.

De most őszintén, melyik a valószínűbb, hogy egy igényes ember leül nézni a szart a TV-ben, vagy hogy az amúgy is igénytelen lecsúszott csöves proli megnézi a szintjének való műsort?

Mert szerintem értelmes ember nem fog olyat nézni és a gyerekének sem fogja hagyni. Innentől nincs rájuk befolyással.

Ez olyan, minthogy a kurucz.info-tól sem lesz senki xenofób-judeofób-homofób-..., hanem már eleve az és megtalálja az igényeinek megfelelő hírfórumot. Vagyis a kurucz betiltása sem szüntetné meg ezeket. Vagy szerintetek igen?

2014. jún. 2. 22:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!