Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » El lesz zavarva az RTL Klub?

El lesz zavarva az RTL Klub?

Figyelt kérdés
Az új reklámadó tervezetre gondolok. Én nagyon remélem hogy igen, valamint valahogy el kéne érni, hogy az agymosó műsorokat, amiknek a nép lezüllesztése a célja, betiltsák. Lásd Való Világ, Éjjel-Nappal Budapest. Meg biztos a TV2-n is van ilyen, de annak a híre még nem ért el hozzám.

2014. jún. 2. 17:54
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:

Azért kell betiltani, mert csökkenti a nép IQ szintjét.

Agymosó műsor: ami devianciát hirdet, példaképként állít be válogatott suttyó parasztokat, ebből show-t csinál.

És ez még csak egy része, van még más is.

2014. jún. 2. 18:35
 12/54 anonim ***** válasza:
34%
Hát a tiéd szerintem már elérte a minimumot. Át lehet kapcsolni a TV-t, sőt, a kikapcsológomb is működik, de még csak a szolgáltatásra sem kötelező előfizetni.
2014. jún. 2. 18:51
 13/54 A kérdező kommentje:
Látom nem érted. Engem nem az zavar, hogy néznem kéne, hanem hogy ettől körülöttem zombivá változnak az emberek. És én nem akarok zombik között élni.
2014. jún. 2. 18:53
 14/54 anonim ***** válasza:
92%

"ami meg a műsorokat illeti: miért kéne betiltani? Kötelező nézni? Nem mindenki maga dönti el, hogy hova kapcsol, ha tv-t néz?"

Ja, nem kötelező, csak tudod már kicsit krvára irritál, hogy a munkahelyen ki vagyok nézve a társaságból, mert én nem adok a valóvilág és az édesélet élvezeteinek...

2014. jún. 2. 18:53
 15/54 anonim ***** válasza:

Ma elkövettem azt a hibát, hogy megnéztem egy ajánlót ezen a csatornán.

Felháborító ferdítés az egész. Nem lehet őket valahogy bojkottálni?

2014. jún. 2. 18:57
 16/54 anonim ***** válasza:
2014. jún. 2. 18:59
 17/54 A kérdező kommentje:
17: na igen, ez a másik, hogy ferdítenek is. Bár azt mindenki csinálja.
2014. jún. 2. 19:03
 18/54 anonim ***** válasza:
Korábbi nagy sikerű műsorairól is érdemes egy-két percet gondolkodni: Mónika show, Barátok közt ( ahol a bűnözés, törvénysértés, félrelépés a napi rutin része) , Valóvilág, Győzike
2014. jún. 2. 19:04
 19/54 anonim ***** válasza:

"Engem nem az zavar, hogy néznem kéne, hanem hogy ettől körülöttem zombivá változnak az emberek. És én nem akarok zombik között élni."

Zombik azok anélkül is. Ez a lényeg. Nem a műsorok butítják el az embereket, csak kiszolgálják a már amúgy is butákat. Az elbutítás itt zajlik:

[link]

2014. jún. 2. 19:09
 20/54 A kérdező kommentje:
20: ne tereld a témát, ezek a műsorok igenis károsak.
2014. jún. 2. 19:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!