El lesz zavarva az RTL Klub?
mondjuk attól sem kell félni hogy itt igazán kifinomult mozgóképes ízléssel rendelkező egyének tízes számban tobzódnának
engem nem zavarna ha nem lenne RTL bár amit a fidesz megint csinál csak a szokásos de ha nekik ez kell
nem baj zombikak, megmarad nektek az mtv1, mtv2, dunatv, horr tv, tacho tv meg a tobbi fideszes seggnyalo csatorna
ugyhogy nem kell felnetek, orban vikire tovabb verhetitek
A fidesz nem azért csinálja ezt, mert a barátok közt zavarja őket.
Az a baj, hogy van még független, szabad média, ami nem azt harsogja amit ők akarnak.
Ahhoz tapsoltok, hogy felszámolják a független médiákat.
Ha ezt végigviszik, utána nem marad más csak az ami a fidesznek tetszik.
Kerényik, Ákosok és hasonlók kapnak még nagyobb szerepet és csak azt a véleményt lehet elmondani, a párt támogat.
Senkit nem érdekel káros-e az rtl klub, az a baj, hogy nem a fidesz szócsöve.
Következő lépés az internet tartalom szűrése, ellenőrzése lesz.
Aki tanult történelmet tudja, hogy a média a plusz hatalmi ág, nagyon veszélyes ha a kormány magába olvasztja. Eddig is szépen épült a kedves vezér diktatúrája, ez is csak egy lépés a totális állam felé.
Megmondják ki hazaáruló, ki magyar, mi káros és mi nem, csakis egyfajta vélemény lehet.
Tévedés. Nem úgy szól a reklámtörvény, hogy "minden szabad csatornának meg kell szűnnie".
Az RTL-ért meg nem kár.
Szerintem meg ezek a műorok nem változtatják meg az embert. Én gyerekkoromban is néztem ilyen műsorokot (pl. ki nem nézte a Dallast? az is felért egy Barátok közt-tel), mégsem tartom magam trógernek. Dolgozok 22 éves koromtól, miután kitűnő bizonyítvánnyal zártam a gimit, majd lediplomáztam. Nem káromkodok, segítőkész vagyok másokkal, nem acsarkodok, nem szövök cselt. Pedig néztem egy időben én is Barátok közt-öt, a régi VV-ket nem láttam, de a VV6-ot néztem, és nem kattantam meg tőle, nem mutogatom magam, nem smárolok mindenkivel, satöbbi. Éjjel-Nappal Budapest pár részét szintén láttam.
Szerintem már egy tinédzser is látja, hogy ezek eltúlzott jelenetek, és eltúlzott karakterek. Max. a nagyon kicsi gyerekre lehet rossz hatssal, de nekik meg ne engede a szülő nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!