Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » El lesz zavarva az RTL Klub?

El lesz zavarva az RTL Klub?

Figyelt kérdés
Az új reklámadó tervezetre gondolok. Én nagyon remélem hogy igen, valamint valahogy el kéne érni, hogy az agymosó műsorokat, amiknek a nép lezüllesztése a célja, betiltsák. Lásd Való Világ, Éjjel-Nappal Budapest. Meg biztos a TV2-n is van ilyen, de annak a híre még nem ért el hozzám.

2014. jún. 2. 17:54
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:
Hadd válaszoljak ezzel: [link]
2014. jún. 3. 00:07
 42/54 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ez még meggyőzőbb: [link]
2014. jún. 3. 00:12
 43/54 anonim ***** válasza:

mondjuk attól sem kell félni hogy itt igazán kifinomult mozgóképes ízléssel rendelkező egyének tízes számban tobzódnának

engem nem zavarna ha nem lenne RTL bár amit a fidesz megint csinál csak a szokásos de ha nekik ez kell

2014. jún. 3. 00:22
 44/54 PHP de kóder! ***** válasza:
0%

nem baj zombikak, megmarad nektek az mtv1, mtv2, dunatv, horr tv, tacho tv meg a tobbi fideszes seggnyalo csatorna

ugyhogy nem kell felnetek, orban vikire tovabb verhetitek

2014. jún. 4. 14:02
 45/54 anonim ***** válasza:

A fidesz nem azért csinálja ezt, mert a barátok közt zavarja őket.

Az a baj, hogy van még független, szabad média, ami nem azt harsogja amit ők akarnak.

Ahhoz tapsoltok, hogy felszámolják a független médiákat.

Ha ezt végigviszik, utána nem marad más csak az ami a fidesznek tetszik.

Kerényik, Ákosok és hasonlók kapnak még nagyobb szerepet és csak azt a véleményt lehet elmondani, a párt támogat.

Senkit nem érdekel káros-e az rtl klub, az a baj, hogy nem a fidesz szócsöve.

Következő lépés az internet tartalom szűrése, ellenőrzése lesz.

Aki tanult történelmet tudja, hogy a média a plusz hatalmi ág, nagyon veszélyes ha a kormány magába olvasztja. Eddig is szépen épült a kedves vezér diktatúrája, ez is csak egy lépés a totális állam felé.

Megmondják ki hazaáruló, ki magyar, mi káros és mi nem, csakis egyfajta vélemény lehet.

2014. jún. 4. 16:34
 46/54 A kérdező kommentje:
45: ha megszűnik az RTL, bármi, ami jön a helyére, csak jobb lehet.
2014. jún. 4. 17:00
 47/54 anonim ***** válasza:
A fidesz lesz helyette, és nem csak az rtl-ről van szó, minden szabad médiát meg fognak szüntetni.
2014. jún. 4. 17:04
 48/54 A kérdező kommentje:

Tévedés. Nem úgy szól a reklámtörvény, hogy "minden szabad csatornának meg kell szűnnie".

Az RTL-ért meg nem kár.

2014. jún. 4. 18:02
 49/54 anonim ***** válasza:
Mitől lenne független? Gondolkodj már egys gazdasági társaság vesz egyx tv-t, akkor miért lenne független? Kivéve, ha az nem sugározz politikai tartalmú műsorokat. Rengeteg ilyen van!
2014. jún. 4. 18:44
 50/54 anonim válasza:

Szerintem meg ezek a műorok nem változtatják meg az embert. Én gyerekkoromban is néztem ilyen műsorokot (pl. ki nem nézte a Dallast? az is felért egy Barátok közt-tel), mégsem tartom magam trógernek. Dolgozok 22 éves koromtól, miután kitűnő bizonyítvánnyal zártam a gimit, majd lediplomáztam. Nem káromkodok, segítőkész vagyok másokkal, nem acsarkodok, nem szövök cselt. Pedig néztem egy időben én is Barátok közt-öt, a régi VV-ket nem láttam, de a VV6-ot néztem, és nem kattantam meg tőle, nem mutogatom magam, nem smárolok mindenkivel, satöbbi. Éjjel-Nappal Budapest pár részét szintén láttam.

Szerintem már egy tinédzser is látja, hogy ezek eltúlzott jelenetek, és eltúlzott karakterek. Max. a nagyon kicsi gyerekre lehet rossz hatssal, de nekik meg ne engede a szülő nézni.

2014. jún. 5. 09:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!