El lesz zavarva az RTL Klub?
Legalább ezeket a felületeket csökkentsük. 1-1,5 millió embernél napi téma miki bácsi kalandjai, akkor az már komoly probléma. Mert 1-1,4 millió valóban nevet rajta, de lesz pár ezer, aki elgondolkodik, hogy tényleg ilyen egyszerű, tényleg működik, itt a kiskapu?
Azzal, hogy több milliós nézettsége van ezeknek a műsoroknak még megerősítést is kap, hogy ezt meg lehet csinálni és még nevetnek is rajta az emberek, sőt szurkolnak is a bűnözőnek.
27, 30: Ez eléggé mellément, nem vagyok se kurucinfós, de Jobbikos, se református.
Mindössze a nép teljes elzüll(eszt)ése ellen vagyok. Egészen a rendszerváltásig, de még nagyjából a 90-es években is kb normális műsorok mentek, nem propagálták a bunkóságot és a primitív viselkedést. Aztán bejöttek ezek az ún. "valóság" show-k. Persze, hogy adják, mert van elég proli, aki nézi.
Ha azt gondoljátok, legyen minden szabad, ami személyesen neked nem rossz, akkor ne legyen kötelező iskolába járni (micsoda elnyomás van!) és legalizálják a heroint, hiszen az is egy csomó embernek okozna örömet, aki elveszi tőlük, annak szar az élete és csak irigy.
31: hosszú távon bizony működik az agymosó hatás. Képzeld el, hogy a gyereked egy osztályba jár, ahol sokan nézik ezeket a műsorokat. Ha nem akarja kizárni magát a közösségből, neki is néznie kell, és mivel a többiek erről beszélnek, kíváncsi is rá. Ha eltiltod, csak rád lesz dühös és valahogy úgyis kicselez. Ez így működik: a többséggel könnyű megetetni a szemetet, ők meg majd ráveszik a kisebbséget. Vagy te sose találkoztál még olyan osztállyal, ahol ez volt a menő?
Munkahelyeken dettó ugyanez, bár kisebb mértékben.
Személyeskedés helyett pedig találjatok ki valamit, ami előrébb viszi az országot.
A Barátok Közt már vagy 15 éves, a Való Világ és a többi hasonló is már a második X-et tapossa, ha fut még. Ott voltak, amikor általános iskolás voltam és végig a középiskolában. Általánosban csak a cigányok közt volt téma, a nemcigányok magasról letojták, a középiskolám cigánymentes volt, egyetlen alkalmat nem tudok felidézni, amikor szóba jött volna. Egyenesen ciki volt nézni. Azóta sem hallottam élőben senkitől, aki rendezett családból származik és legalább egy alap igényszintje van.
Előbbre meg nem az viszi az országot, ha TV műsorokat vagy csatornákat tiltanak be.
még a végén megérjük, hogy a tv-műsorok az okai minden rossznak... Még mindig nem értem: vajon kötelező ezeket nézni? Ha nem lenne, akkor szép lenne a világ és nem lennének beszűkült gondolkodású emberek?
Van, aki komolyan ezt gondolja? Egyszerűen elkeserítő, hogy felnőtt emberek ennyire bugyuták legyenek.
Remélem utána az jön majd, hogy az általatok ponyvának tartott könyveket is égessük majd el, hiszen azok nem képviselnek igazi értéket. :D
Nagy baj van itt a fejekben, kérem szépen.
34: képzeld, nálam is ugyanez volt. De mégis tudom, hogy ez sok helyen nincs így, ez a divat és kész.
35: a könyvégetéssel ellentétben itt senkitől nem vesszük el a tulajdonát, valamint a könyvek hatása elhanyagolható, ilyen fos hulladék óriási milliós tömegekben és napi dózisokban nincs és nem is volt soha.
Lehet hulladékot gyártani, és aki nagyon akarja, nézheti is, de meg kell nehezíteni a hozzáférést: fizetős adókon este 11 után 18-as karikával. Minimum. De ami most megy az túlzás.
Hogy jössz te ahhoz, hogy megmondd, kinek mi az ártalmas? Milyen alapon helyezed magadat a döntőbíró szerepébe? Erre válaszolj nekem, kérlek!
Te nem akarsz zombik között élni, szerinted ártalmasak a műsorok mások számára, te, te, te.... ki vagy te, hogy eldöntsd?
"Nem én döntöm el, hanem a számok. Azok sose hazudnak."
Akkor mutasd a számokat.
Már korábban ajánlottam egy fogadást a számokkal kapcsolatban, de válaszra se méltattad. Na akkor lennének számok. De a kedvedért most elkezdek tanulmányokat keresgélni, amik a népbutító műsorok káros hatásait boncolgatják, te pedig keress olyat, ami jótékony hatásukat támasztja alá. Sok sikert! Gyors eredményt nem ígérek.
Ha meglesz, akkor már meglesz az alapja a döntésnek: menjenek vagy maradjanak.
"te pedig keress olyat, ami jótékony hatásukat támasztja alá."
Miért kellene forrásokat keresnem a jótékony hatásukról? Sosem állítottam, hogy van nekik. Légy szíves, ne adj szavakat a számba. Én csak azt mondtam, nem a szar TV műsorok eredménye a társadalom züllése. Ez ugyanolyan baromság, minthogy a:
- Rock zene erőszakossá tesz
- Akciófilmek erőszakossá tesznek
- Videojátékok erőszakossá tesznek
Csak bűnbakok azok számára, aki el akarják hárítani a felelősséget magukról és inkább az áldozat bőrébe bújnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!