Gondolta volna valaki Torockairól, hogy diplomája is van?
A Szegedi Tudományegyetemen végzett.
Egyre inkább süllyed a diplomás társdalom Magyarországon.
A múltkor is , BME-s kollégiumban max hangerővel szólt a "Horthy katonája vagyok én"
"A Szegedi Tudományegyetemen végzett. "
Hülyeség szakon? Vagy mit? Még ha gépészm. is, a BME gépészképzése oda-vissza pofánveri a SZTE hasonló képzését, szóval utóbbi egy nagy nulla. De gondolom a nagy sok eszével egy bölcsész legfeljebb....
Toroczkai buta, hiszen belement ebbe a szélsőjobbos kamuhülyeségbe, amivel a mai világban igazán előrelépni nem lehet, de még mindig okosabb, mint Novák Elődke, aki valóban valag-valag butapitsa.
Rákerestem, 1 percbe tellett; ez a végzettsége:
"1997-ben kezdte meg tanulmányait a József Attila Tudományegyetem kommunikáció tagozatának levelező szakán."
Nálunk meg az "Akácos út, ha végig megyek rajtad én, Eszembe jut egy régi szép regény" szól.
Ugyanis aki igaz népnemzeti magyar az csak és kizárólag akácos úton közlekedik. Ez most a nemzeti érdek.
Kommunikáció :D
Hát ezzel én nem dicsekednék.
Kedves 3. hozzászóló,
"valami bölcsész szakot legfeljebb" - úgy megnézném a magadfajtát egy bölcsészkar bármelyik vizsgáján, vagy bármely beadandójának megírása közben. :)
Biztosan remekül vennéd az akadályokat az átlagon felüli, mindenféle, legalja bölcsészképzésekhez túl magasrendű intelligenciáddal. :)
Tudod milyen sokat elárul a valós intelligenciaszintedről az, hogyan nyilvánulsz meg olyan témákban, amelyekről max. hallottál és az alapján kialakítottál egy sziklaszilárd véleményt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!