Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy hívják azt a volt SZDSZ-e...

Hogy hívják azt a volt SZDSZ-es parlamenti képviselőt, vagy magas szintű pártvezetőt, akinek nem volt diplomája, csak érettségije? Kép is van róla, csak a neve nem jut eszembe.

Figyelt kérdés

Kopasz, fiatalabb, szinte minden képén ingben lévő. Azt hiszem parlamenti képviselő is volt, de ha nem, akkor is nagyon magas rangú párttag. Úgy emlékszem talán a keresztneve Mátyás.

Itt a kép, amit találtam róla, de a neve itt sem volt:

[link]

2014. jan. 23. 10:10
 1/6 dickharta ***** válasza:
gusztos p
2014. jan. 23. 10:40
 2/6 tetro ***** válasza:
én azt hiszem amúgy, hogy kb a ciklus végére már volt diplomája, és közben meg végig "diák" volt.
2014. jan. 23. 11:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy jo szakma fel er egy diplomaval...
2014. jan. 23. 12:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Annyit azért vegyünk figyelembe, ha a körülmények olyanok, a mélyen alulképzettnek sokkal kisebb lehetőségei vannak a csalásra és lopásra, mint a magasan képzett link embernek.

És ma a körülmények olyanok.

Úgy vélem, jobb ha az dönt, aki jól akar dönteni. Legfeljebb kevésbé sikerül neki (bár az ilyen akkor kérdez). Hogy milyen, ha az dönt, aki nem a mi érdekünkben akar dönteni, de van esze hozzá, azt mindenki, akinek van szeme hozzá, láthatja. Elég kicsikét szétnézni, ha a bőrén nem érzi.

2014. jan. 23. 13:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Gusztos Péter, köszi, erre voltam kíváncsi! Valamiért a Mátyás volt a fejemben. Kösz mindenkinek a választ!
2014. jan. 23. 14:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Mondták már, mekkora köcsög vagy?
2014. jan. 23. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!