Újabb fideszes bukott le: Kubatovnak sincs diplomája?
Az Országgyűlés honlapján közzétett adatok szerint a Fidesz pártigazgatója a Gödöllői Agrártudományi Egyetemen végzett, valójában azonban nincs felsőfokú végzettsége – írja a Népszava.
szép szép így tovább
"nem károsítják a magyar államkasszát"
na ja így legyen hiteles képviselő
így fejlessze a fidesz a mezőgazdaságot
mikor jó ha megvan a 2 es érettségi
"Pokorni-ügy"
erről még nem halottam
miről van szó?
" "Pokorni-ügy"
erről még nem halottam
miről van szó?"
ok már megvan még is tudtam róla
csak nem pokornihoz kötöttem valamiért az ügyet :D
Persze, hogy nem hallasz róla, mivel a médiának nem érdeke, hogy ilyen többszázmilliós (!) csalásokról beszéljen.
A bizonyíték itt:
Egyetemen VÉGZETT,de valójában NINCS felsőfokú VÉGZETTSÉGE
Ez hogy lehet?Ha végzett,akkor elvileg végzettséget igazoló diplomája is kéne legyen,nem?
Na mindegy...lényeg,hogy nekem nem számít ,hogy milyen diplomája van vagy épp nincs valakinek,de elvárom,hogy magas pozíciójához méltóan,úgy végezze feladatait,hogy az másoknak is hasznára(nem csak saját cimboráira gondolok,hanem az egész közösségre) és ne kárára legyen.
"Persze, hogy nem hallasz róla, mivel a médiának nem érdeke, hogy ilyen többszázmilliós (!) csalásokról beszéljen.
A bizonyíték itt: "
igen halottam róla csak most hirtelen nem ugrott be
szemét politikus bűnözők
az ember már nem is tudja számon tartani a botrányaikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!