Ti is ezt gondoljátok a Jobbikról?
Alapvetően a Jobbik iránya sok embernek, tehát még több embernek tetszhetne legalábbis szerintem, ha elhagynák ezt a még cukikampány előtti túlerőltetett zsidózást, helyenként a média által felerősített holokauszttagadást.
El kellene hagyni ezenkívül a kémiai kasztrálást, és az emberek kezébe adni a halálbüntetés ügyet is.
Ráadásul (ez már csak az én véleményem) kellene egy frissítés, vannak személyek, akik a pártot nem segítik előre.
Ami nekem tetszik a Jobbikban, és a többi embernek is:
-az EU kiadások és bevételek mérlegre vonása
-a rendőri visszaélések és kétes intézkedések megelőzése
-a bűnözés (cigánybűnözés is) visszaszorítása akár Drákói szigorral
-olyan képviselők mint pl Dúró Dóra, és ésszerű okfejtéseik
összegzésképpen, ha a Jobbik még ennél is erősebb akar lenni, akkor szerintem a szélsőjobbnál kicsit mérsékeltebb irányt kell venni.
Véleményeket, válaszokat, esetleg vitakész véleményeket szívesen várok
"Budapesten több helyen top5 -ben sem lesz a párt ami azért elég elgondolkodtató szerintem."
ez budapest és lakossága durva kritikája
Először az eredeti kérdésre reagálnék. A Jobbik a halálbüntetést nem csak úgy bevezetné, hanem társadalmi vitára bocsátaná. A kémiai kasztrálás pedig nem olyan durva dolog, mint amilyennek hangzik. Ez egy injekció, ami a szexuális vágyat csökkentené. Hatása visszafordítható. A kémiai kasztrálás amúgy több EU tagállamban is bevett szokás.
Nos jöjjenek a hozzászólások. A Jobbik nem egy náci párt. Soha nem volt az, és nem is lesz. Az a Jobbik, ami a programjukba le van írva.
A 2014-es országgyűlési választásokra egyedül a Jobbik tudott gazdaságpolitikai és úgy egyébként akármilyen programot felmutatni. A Jobbik gazdaságpolitikája egyáltalán nem kommunista, és egyáltalán nem megvalósíthatatlan.
Magyarország egy keresztény ország, a Jobbik tagjai pedig keresztény vallásúak. A kereszténység hozzátartozik az ország történelméhez és a kultúrához is. A vallásnak és a politikának pedig semmi köze egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!