Ti is ezt gondoljátok a Jobbikról?
Alapvetően a Jobbik iránya sok embernek, tehát még több embernek tetszhetne legalábbis szerintem, ha elhagynák ezt a még cukikampány előtti túlerőltetett zsidózást, helyenként a média által felerősített holokauszttagadást.
El kellene hagyni ezenkívül a kémiai kasztrálást, és az emberek kezébe adni a halálbüntetés ügyet is.
Ráadásul (ez már csak az én véleményem) kellene egy frissítés, vannak személyek, akik a pártot nem segítik előre.
Ami nekem tetszik a Jobbikban, és a többi embernek is:
-az EU kiadások és bevételek mérlegre vonása
-a rendőri visszaélések és kétes intézkedések megelőzése
-a bűnözés (cigánybűnözés is) visszaszorítása akár Drákói szigorral
-olyan képviselők mint pl Dúró Dóra, és ésszerű okfejtéseik
összegzésképpen, ha a Jobbik még ennél is erősebb akar lenni, akkor szerintem a szélsőjobbnál kicsit mérsékeltebb irányt kell venni.
Véleményeket, válaszokat, esetleg vitakész véleményeket szívesen várok
Szerintem meg a turbómagyarkodást hagyhatnák el.
A legtöbb embernek nincs rá igénye. Még 2010 előtt népszerű volt, de amióta a Fidesz mindent nemzetivé tesz és minden szupermagyar náluk, amivel lopni tudnak, azóta elég snassz.
A Jobbiknak nem csak a zsidózást kellene elhagynia, hanem megvalósítható gazdasági programot mondani.
Ma csak azok állnak mellette, akik vagy rasszisták, vagy fogalmuk sincs arról, hogy egy ország gazdasága hogyan működik.
a top 5 egy kicsit túlzás, de egyetértek a gazdasági programos dologgal viszont. kicsit próbáljatok együttérzőek lenni, mert egy nagyon érzékeny témára tapintottam, nem
lehet teljes véleményt kifejteni a Jobbikról egy egész oldallal sem
Most talán egy kicsit magukbaszállhatnának, mert látszik, hogy mennyi a valódi támogatójuk. A parlamentin még is rájuk adtam az egyik voksomat, mert a fideszt és az összeborulást jobban utálom, de amikor Gabika ennek kapcsán elkezdett örülni, hogy lám, milyen sokan szeretik, le tudtam volna rúgni a tévémet a polcról.
Nem, nem szeretünk. Elmentünk szavazni, mert ennyivel még megtiszteljük szeretett hazánkat, és volt aki rád szavazott, mert a többieket még jobban utálta, és tudta, hogy úgy se nyertek, de a többieket bosszantani fogja a jó eredményetek. De ettől még nem kérünk a röhejes gazdaságpolitikátokból, a nemzeti színekbe csomagolt marxista nézeteitekből, az EU ellenességetekből vagy az orosz- és arabimádatokból.
"Budapesten több helyen top5 -ben sem lesz a párt ami azért elég elgondolkodtató szerintem."
Én úgy tudom pest nem egyenlő az egész országgal.
Akkor micsodán kellene elgondolkodni? Azon, hogy elvagytok a kis burokban?
Galamblélekkel nem lehet ilyen kaliberű problémákat megoldani.Az ún. mérsékeltek eddig még csak langyos semmittevésre voltak képesek.Ha valakinek nem bírja a gyomra akkor bízza másra a dolgot és álljon félre.
A holokauszttal meg már nagyon tele van a hócipőm.Mintha csak tegnap ért volna véget a 2vh!Szörnyű!Állandóan megy.
Másokat is népírtottak nemcsak őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!