Fideszesek, mi a véleményetek a Jobbikról és szavazóiról?
https://www.youtube.com/watch?v=VCCTXivC8Kc
Fideszesek kérlek ezt nézzétek meg ha van egy kis időtök:) nem akarok senkit győzködni csak MEGGYŐZNI:) Kérlek nézzétek emg.
A Jobbik politikusainak egy részével egyetértek, mert szimpatikusak, a másik részük eléggé szélsőséges!
A szavazójuk egy része szimpatikus, de egy nagy részük nem! Ők rasszisták, elég csak a youtube-os videókat megnézni, miket írnak alájuk, csak úgy megy a gyűlölködés, a köpködés már bocsánat, és ezzel nem tudok azonosulni!
A Jobbik simán lehetne ennél is erősebb, de ezek az emberek csak hátráltatják őket, megjegyezném, hogy ezért is tart itt a párt, hogy rasszistának tartsák őket, mert ha valami elmegy egy Jobbik tüntetésre vagy bőrkopasz zsidózó embert talál, vagy valami csoda folytán ott találja Hitlert, egyszerűen lesül az arcomról a bőr, az én arcomról helyettük!
A Jobbikot mint pártot 99%-ban kedvelem, és ha nem lenne Fidesz, akkor én a Jobbikra szavaznék!
Éljen a haza!
És téged ez jobban zavar utolsó mint az,hogy ellopják az ország pénzét?
Mert engem sokkal kisebb részben zavar az,hogy egy két ilyen figurát lehet látni Jobbik tüntetésen,mint az előbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!