Jobboldaliak, fideszesek, jobbikosok, a Ti szemetekben milyen párt az lmp?
Az én szememben:
Pirosszemű, fehérszőrű, zöld mezőn ugrándozó aranyos nyuszika. Akiért jön a farkas és hamm-bekapja.
Jelenleg az egyetlen normális ellenzék párt. Nincs tele demagóg sallangokkal (irán-nyalás, nyugat fikázás, zsidók megszámozása, cigók kiirtása, stb), de szegről végről ugyanazt akarja mint a Jobbik, a mostani uralkodó oligarcha, politikai maffia eltüntetését. Rengetegszer együtt szavazott a Jobbikkal, sok átláthatósági kérdésben, vizsgálóbizottság felállításában. A nagy különbség az hogy Schiffer okos, és összefüggéseiben el tudja mondani a dolgokat, amíg a Jobbik csak háborog. Parlamenti üléseken MSZP rendszerint alig van, Fideszes nem szólal(hat) fel, így marad az az 5-6 Jobbikos plusz a Schiffer. Érdemes visszahallgatni pár ilyen ülést.
(tudom most le leszel pontozva, mert megsértettem a jobbikosok vallását, pedig valójában mindkét ellenzéki párt tetszik, de a különbség köztük tényleg nagy)
Akik pedig már most nyuszizzák az LMP-t, meg nullázzák, gondoljanak bele hogy a Fidesz 2/3-adával szemben melyik párt el el bármit is 2010-2014-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!