Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobboldaliak, fideszesek,...

Jobboldaliak, fideszesek, jobbikosok, a Ti szemetekben milyen párt az lmp?

Figyelt kérdés
felvállalható, választható vagy felvállalhatatlan, stb, mi a véleményteke róla?
2014. márc. 18. 09:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
51%
én nem vagyok elkötelezett támogatója egyik pártnak se, de a fidesz áll hozzám legközelebb...szerintem az lmp komolytalan és szóra sem érdemes, el fog veszni a süllyesztőben, mint az szdsz
2014. márc. 18. 10:03
 2/20 anonim ***** válasza:
89%
nem értek egyet velük, teljesen más a politikai beállítottságom, viszont korrektnek tartom őket, kiállnak a saját véleményük mellett, nem váltogatják úgy mint a többi balos párt.
2014. márc. 18. 10:05
 3/20 anonim ***** válasza:
46%

Az én szememben:

Pirosszemű, fehérszőrű, zöld mezőn ugrándozó aranyos nyuszika. Akiért jön a farkas és hamm-bekapja.

2014. márc. 18. 10:29
 4/20 anonim ***** válasza:
46%
Egy legyengített SzDSz 2.0 kiadás. Milyen? Semmilyen. A liberális ott árt, ahol tud, de ők ahhoz is gyengék - szerencsére. Élen a Szakasits - dédunoka Schifferrel. Remélhetőleg ott végzik, ahol az egykori SzDSz, a legkártékonyabb politikai erők kádertemetőjében.
2014. márc. 18. 10:32
 5/20 anonim ***** válasza:
74%
Van egy "piaci rész" amire ráálltak, ezzel megvan a 4-5%-uk de nem egy komplett, kormányzóképes párt. Ez változhat de egyelőre itt tartanak.
2014. márc. 18. 10:40
 6/20 A kérdező kommentje:
tehát, az lmp balliberális párt?
2014. márc. 18. 10:43
 7/20 anonim ***** válasza:
84%
Megélhetési politikus, *** hippi az összes, még ilyen apró pártként is képesek voltak ketté szakadni, ez is jól mutatja, hogy csak a pénzért/hatalomért politizálnak, nem azért, hogy az embereknek jobb legyen.
2014. márc. 18. 10:49
 8/20 anonim ***** válasza:
80%
8-as: ja az a felük, akik beálltak Gyurcsány mögé tényleg csak a hatalomért csinálja. Számomra pont az ellenkezőjét jelenti a szakadás, pont azt jelenti, hogy a maradók hűek maradtak az elveikhez és nem mentek a hatalom után. Furcsa amúgy egy ilyen mini pártnál megélhetési politikáról beszélni, mert aki nincs közel a pénzesbödönhöz, az azért a politikából nehezen él meg jobban, mint egy civil foglalkozásból...
2014. márc. 18. 11:10
 9/20 anonim ***** válasza:
48%

Jelenleg az egyetlen normális ellenzék párt. Nincs tele demagóg sallangokkal (irán-nyalás, nyugat fikázás, zsidók megszámozása, cigók kiirtása, stb), de szegről végről ugyanazt akarja mint a Jobbik, a mostani uralkodó oligarcha, politikai maffia eltüntetését. Rengetegszer együtt szavazott a Jobbikkal, sok átláthatósági kérdésben, vizsgálóbizottság felállításában. A nagy különbség az hogy Schiffer okos, és összefüggéseiben el tudja mondani a dolgokat, amíg a Jobbik csak háborog. Parlamenti üléseken MSZP rendszerint alig van, Fideszes nem szólal(hat) fel, így marad az az 5-6 Jobbikos plusz a Schiffer. Érdemes visszahallgatni pár ilyen ülést.

(tudom most le leszel pontozva, mert megsértettem a jobbikosok vallását, pedig valójában mindkét ellenzéki párt tetszik, de a különbség köztük tényleg nagy)

Akik pedig már most nyuszizzák az LMP-t, meg nullázzák, gondoljanak bele hogy a Fidesz 2/3-adával szemben melyik párt el el bármit is 2010-2014-ben.

2014. márc. 18. 11:52
 10/20 anonim ***** válasza:
*melyik párt ért el bármit is -elgépeltem
2014. márc. 18. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!