Miután a mai nap kiderült a Jobbikról hivatalosan is, hogy megalapozott a vád az orosz kémkedési ügyben, történik valami a párttal?
Már mi történne?
Modern koncepciós pereket láthatunk és fogunk is még!;)
Elsőnél a pont.
Milyen fura, h pont most és rögtön megalapozott a vád, holnap már el is ítélik talán:D
Nem átlátszó, kicsit sem.
Másrészt azért mert egy ember "megbukott" attól most komolyan azt várod, h majd feloszlanak?
Elég gyerek vagy még ehhez akkor....
Szerintem végérvényesen vasárnap fog eldölni.
Ha a Jobbik úgy szerepel mint a"balhé"előtt volt várható tehát"izmos második"akkor a szavazóit nem érdekli ez a"balhé"és őssze még nyerhet is!
Ha viszont az MSZP vasárnap"beelőzi"(azok a minden téren leszerepelt lejáratódott..."emberek")akkor a szavazóit"megfogta"ez a"balhé"és a párt őszre szétesik.
Vasárnap kiderül!
"A nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésen hallgatta meg hétfőn a kémkedéssel gyanúsított jobbikos EP-képviselőt, Kovács Bélát. Vona Gábor azt mondta, csak koholt vádakat hallott, a fideszes Németh Szilárd szerint az ügyészség képekkel, felvételekkel tudja bizonyítani, hogy Kovács találkozott az orosz titkosszolgálat emberivel. Szél Bernadettet meggyőzték. Az ügyet 2043-ig titkosítottá"
Origós cikk.
Gondolod a Fidesz Mszp kihagyott volna egy ekkora ziccert a jobbik nyilvános meghurcolására? Ott feszítették volna keresztre helyben Kovács Bélát ehelyett 29 év titkosítás? Nee már. Semmijük sincs.
Szal titkosítva is lett az ügy??:D
Hol vannak ilyenkor a nagy diktatúra ellenes baloldaliak meg a Tasz meg a többi???:D
Ezt csak a hülye nem látja át.
De jó látni, h ennyire félnek a Jobbiktól.
A kérdést nem a vakhitű Jobbikos szavazóknak raktam fel, hiszen tudom, nekik minden mindegy, csak a párt sérthetetlen legyen (hozzáteszem minden pártnál vannak vakhitűek, ez nem jobbik specifikus).
Én a kicsit is elgondolkodó emberektől kérdezem, hogy ők hogyan élik ezt meg.
Nem vagyok jobbikos, se fideszes se a többi, főleg, h ma már külföldről okoskodom.
De a hülye is látja, h miután ki lett x-elve az MSZP, mert mindent rájuk vertek, most végeznek szép lassan a Jobbikkal is.
Másrészt valaki komolyan azt gondolja, h ha igaz a hír, h Putyin bátyja csak a Jobbikba épült be?
Egyáltalán milyen információkat adhattott ki?
H hol lesz a következő gárda bohóckodás?
Én az otthon lévők helyében elkezdenék gondolkodni, mert most már tényleg érdekes történések vannak Welsz óta.
Kémkedés a 2012. évi C. törvény 261. §-a szerint[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]
Aki idegen hatalom vagy idegen szervezet részére Magyarország ellen hírszerző tevékenységet folytat, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.[1]
Aki az (1) bekezdésben meghatározott kémkedést szigorúan titkos minősítésű adat kiszolgáltatásával követi el, öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.[2]
bilincsben vezették el Kovács Bélát?nem,hanem kisétált,ment Szegedre kampányolni.
a kérdésed hazugságra épül sorry..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!