Lehet hogy az evolúció, takarítja el az életképtelen nemzetünket?
Sz@rt sem fog is senki rendbe tenni!
140% ban vagyunk eladósodva, extra magas kamatokkal, saját önálló gazdaság nélkül, olyan szinten nyitott gazdasággal hogy egy nyugati szellő is elfúj. Egy olyan közegbe ahol a gyengékre támad minden erős, és húzza amíg van mit!
Nem ki fog alakulni az adósság csapda, hanem ki van alakulva, és nincs már privatizálni való!
El lehet odázni a nemzet kipusztulását, ha eladjuk az egészségügyet, az oktatást, a nyugdíjrendszert, a közlekedést, a vízhálózatot, és az energia szektor még meglevő részeit.
De ez már csak egy csúnya agónia, egyszerűbb lenne még most amíg van tárgyalási pozíciónk, felajánlani a beolvadásért kapott jogainkat!
06:26
A kérdező a Jobbik közismert féleszű agitátora.
"kétlem, ennek a hozzáállásnak semmi köze a jobbik elveihez"
1. Jellegzetes helyesírási hibái alapján azonosítható, hogy ez itt a jobbikos "építészmérnök" vagy ki a franc.
2. A "nincs kiút", "végünk van", "ez az ország egy szar", "a nemzet elpusztult" stb. picsogás jellegzetes jobbikos magatartás.
""ez az ország egy szar", "a nemzet elpusztult" stb. picsogás jellegzetes jobbikos magatartás.
"
Nem, ez olyan kozmopoliták szövege, akik például a másik kérdésben védik azt a köztörvlnyes farkaskomát.
szebb jövőt!-jobbikos
siránkozó-jobbikos
jövőben nem vízó-jobbikos
kitarás!-jobbikos
emigráló-jobbikos.
viccesek egyesek.
Vona mégiscsak jól mondta volna,h itt mindenki jobbikos? :D
Meg kell próbálni nagyot ugrani szerintem. Ha be akarsz olvadni, mi a garancia, hogy be is tartják amit ígértek? Az egyik lehető legrosszabb megoldást vázoltad fel szerintem.
"szebb jövőt!-jobbikos"
Furcsa lenne bebizonyítani, hogy a szebbjövőtözők pl. szocik vagy elempések.
"siránkozó-jobbikos"
Tipikusan. Ugyanis a jobbik azoknak a gyűjtőpártja, akik szerint minden rossz, semmi sem működik az országban, az elmúlt 20 évben csak egyre romolott a helyzet és ezért "új rendszerváltás" kell. Az "elmúlt 20 év"-ezés tipikusan jobbikos duma.
"jövőben nem vízó-jobbikos"
Ld. fentebb.
"kitarás!-jobbikos"
A kitartás egy hungarista köszönés, a pártok közül még viszonylag a Jobbik áll legközelebb a hungaristákhoz.
"emigráló-jobbikos."
Ld. fent. A jobbikosok attitűdje az, hogy az ország kibírhatatlanul rossz hely. Ezért az "emigránsok" (pontosítsunk: akik az emigrációról dumálnak folyamatosan, mert azt azért ne higgyük, hogy akik erről dumálnak, azok cselekedni is fognak) nagyrésze valószínűleg jobbikos.
"viccesek egyesek."
Aláírom: a jobbikosok roppant viccesek, bár egy idő után kicsit idegesítőek is a szűnni nem akaró panaszáradatukkal, nemzethalál-vízióikkal és üldözési mániájukkal.
te annál kevésbé vagy vicces, esetleg csak szánalmas
és lövésed sincs a jobbikról
„Tipikusan. Ugyanis a jobbik azoknak a gyűjtőpártja, akik szerint minden rossz, semmi sem működik az országban, az elmúlt 20 évben csak egyre romolott a helyzet és ezért "új rendszerváltás" kell. Az "elmúlt 20 év"-ezés tipikusan jobbikos duma.”
Akkor a jobbiknak kellene győzni magasan a választásokon, mert az országban ma 3000000 élnek a létminimumon, és 3000000 rohamosan közelítenek ebbe az állapotba!
A társadalom nagy része a fizikai szükségletei minimumán él, és ha ezt a vállságot tényleg csak gyökeresen megváltozott feltételekkel lehet átvészelni és tovább haladni!
Ld. fent. A jobbikosok attitűdje az, hogy az ország kibírhatatlanul rossz hely. Ezért az "emigránsok" (pontosítsunk: akik az emigrációról dumálnak folyamatosan, mert azt azért ne higgyük, hogy akik erről dumálnak, azok cselekedni is fognak) nagyrésze valószínűleg jobbikos.
Nem az ország kibírhatatlan, hanem az állapotok amik uralkodnak.
Az hogy 20 év alatt a népesség nagy részének az élete annyiban változott hogy pofázhat!
Hogy kihasználták, hisz a hatalom megszerzése érdekében elhitették vele hogy ugrik a puma és lehetnek céljai, és mikor úgy döntött hogy hitelre vesz egy lakást és családot alapít meg jött a zuhany! Hogy nincs jövőképe, mert már semmibe nem bízik!
láírom: a jobbikosok roppant viccesek, bár egy idő után kicsit idegesítőek is a szűnni nem akaró panaszáradatukkal, nemzethalál-vízióikkal és üldözési mániájukkal.
Te viszont egy elkényeztetett csaj lehetsz, akinek a szülei a feneke alá tettek mindent és életébe soha nem dolgozott meg azért amiről mindig kiderült hogy majdnem egyenlő a nullával! Jó hogy neked nem kell a problémáidon idegeskedni, mert apuka kifizette a kecót, persze lehet hogy még mindig a nyakán élősködsz! Egyszer kikerülsz a mátrixodból a való világba, és térdre fogsz esni!
Nem vagyok Jobbikos!
"Akkor a jobbiknak kellene győzni magasan a választásokon, mert az országban ma 3000000 élnek a létminimumon"
Még ha igaz is lenne ez az állítás, akkor is csak a lakosság 30%-át jelentené, tehát a jobbik nem nyerne. Ráadásul az állításod nem is igaz, légbőlkapott.
"A társadalom nagy része a fizikai szükségletei minimumán él"
Szerinted mi a fizikai szükségletek minimuma? A fagyasztóláda, az internet, az autó és a tévé beletartozik ebbe a minimumba vagy sem? A saját lakás beletartozik? Stb.
Ha hozzád hasonlóan demagóg akarnék lenni, akkor kitalálnám, hogy a létminimum az, hogy az embereknek BMW-jük és emeletes családi házuk legyen, és aztán hisztizhetnék, hogy 95% a létminimum alatt él.
"Nem az ország kibírhatatlan, hanem az állapotok amik uralkodnak."
Nem kibírhatatlan. Ha a TE helyzeted kibírhatatlan, akkor próbálj meg javítani rajta. Gyanítom, az első lépés a kibontakozás felé nem az, hogy még 500 jobbikos topicot nyiss ezen az oldalon. Ha tényleg ennyire rosszul állsz, akkor az ezzel töltött idődet akár MUNKÁVAL is tölthetnéd (most gondolom, ismeretlen fogalmat hoztam szóba), és akkor lehet, hogy már nem lenne ilyen siralmas az életed.
"Az hogy 20 év alatt a népesség nagy részének az élete annyiban változott hogy pofázhat!"
Ha ennyit vettél észre az elmúlt 20 évben, az a te lelki szegénységedről és primitívségedről állít ki kellemetlen bizonyítványt.
"Hogy kihasználták, hisz a hatalom megszerzése érdekében elhitették vele hogy ugrik a puma és lehetnek céljai"
Neked akkor vannak céljaid, ha Állam bácsi ad neked célt? Kádári kisember vagy, hőzöngő proli, ilyen a jobbikos törzsbázis.
"Jó hogy neked nem kell a problémáidon idegeskedni"
A problémáimon én nem idegeskedni szoktam, hanem megoldom őket :)
És ha elrontok valamit, akkor azért én vagyok a hibás, nem az elmúlt 20 év :)
"Egyszer kikerülsz a mátrixodból a való világba, és térdre fogsz esni!"
Ja, mert a valóvilág a te nyekergésed. Minden más csak mátrix :)
"Nem vagyok Jobbikos!"
De az vagy, pontosan tudom. Nem áll jól a hazudozás, hülyegyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!