Az ember már nagyon eltávolodott a természetől, a technikai vivmányai nélkűl "életképtelen" szerintetek?
még ma is lehet vadászni kőkori fegyverekkel
ha az sőember tudott mamutot ölni, az afrikai elefánt sem jelent gondot. persze sok életképtelen egyed elhullana, de az emberiség nem halna ki.
12:01
A vadászat "fortélyait" az ősember megtanitotta a gyermekeinek, ezért tudta leőlni a pl: mamutot. Nem hinném hogy egy mai városi ember a szavannában "életképes" lenne. Az ősember megbirkózot a ragadozokal is a természet erőivel stb...
sokan azok lennének, de az a kevés ember, aki nem, az elég lenne ahhoz, hogy fennmaradjon a faj :)
Egyébiránt már nem hiszem hogy értelmezhető lenne a csupasz kézzel dolog: a fejben lévő változásokat, mechanikai és egyéb alapismereteket nem lehet kitörölni.
Én is remekül meglennék egy ilyen helyzetben. Persze hiányozna az internet, filmestől, barátostól :D:D:D:D
Szerintem nem lenne életképtelen.
Sőt, minél mostohábbak a körülmények, annál jobban kifejlődik az "életképesség".
Lehet, hogy sokaknak jót is tenne.
Például a svéd fiatalok elképesztő, hogy mennyire tehetetlenek, és milyen piti dolgokon képesek problémázni, és hogy keserítik meg a saját életüket.
Pedig Magyarországhoz képest Svédország egy Kánaán, mindenük megvan, mégsem tudnak örülni semminek.
Rengeteget nyafognak, isznak, panaszkodnak a nagy semmi miatt.
Egyszerűen nem értékelik a jó dolgukat, hogy minden de minden a se.ggük alá van téve.
Sose szólnak rájuk, azt csinálnak, amit akarnak, semmi kötelesség, és mégis folyton azt mondják, "Nem bírom tovább". De, hogy mit, azt én nem tudtam megérteni.
Szerettem őket, mert nem az ő hibájuk volt, hogy ilyenek lettek, mert ebben nőttek fel, de például nekik nagyon jót tenne egy két év nomád élet.
Megerősödik az ember, és életképesebb lesz.
Hát ha itt tartunk, sok más országhoz képest Magyarország is paradicsom.
Elég ha a rengeteg, tiszta ivóvízre gondolunk, ami a legnagyobb kincs lesz pár évtizeden belül a világon,
vagy ha a jó mezőgazdasági adottságokra tekintünk, szintén kitűnően állunk, csak végre kezdeni kéne valamit a kincseinkkel, ami később kamatostul megtérülne: biotermesztés, vízgyűjtés és vízrendezés, és így tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!