Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az a Magyar Gárda?

Mi az a Magyar Gárda?

Figyelt kérdés
Milyen céllal alakult, és miért oszlatták fel? Szélsőséges volt-e, ha igen, mennyire?KOnkrét dolgot is írjatok ha tudtok!
2009. dec. 26. 20:17
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
69%
[link] itt megkérdezheted vagy besétálhatsz egy toborzóra és minden kérdésedet első kézből megválaszolják.
2009. dec. 27. 16:09
 32/37 anonim ***** válasza:
51%

"Mert hát lássuk be, egy működőképes állam sem tűrné meg, hogy egy tőle független erőszakszervezet működjön. Ilyesmi csak nagyon szétesett államokban fordulhat elő."

Több országban van nemzeti Gárda, ami (a ti gondolkodásotok szerint) legalább ennyire ""náci"". Pedig csak a nemzeti érdekeket képviseli, és helyezi előtérbe.

2009. dec. 27. 21:42
 33/37 anonim ***** válasza:
0%

nemzeti Gárda az USA-ban van, de ott fegyvered is lehet, tehát az ottani berendezkedésbe belefér, hogy emberek katonásdit játszanak, mert úgy si mindenkinek van fegyvere.

De ott sem egy párt saját kis szervezetéről beszélünk

2009. dec. 27. 21:53
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
21.42: Én nem mondtam, hogy náci, sőt itt és most én szimpatizálok a gárdistákkal, de attól még nem jó, hogy egy ilyennek létre kellett jönnie. És az is igaz, hogy ilyet egy normális állam nem tűr el. Lehet, hogy más országban is van nemzeti gárda, csak azokat nem egy párt, hanem az állam hozta létre és működteti, és azok nem konkurálnak az adott állam rendőrségével. Ez egy óriási különbség. (Egyébként kösz a leb@szást.)
2009. dec. 28. 16:14
 35/37 anonim ***** válasza:
53%
A Magyar Gárda egy rasszista,antiszemita fasiszta,hitlerista,szadista,népelnyomó,kizsákmányoló társaság,akik bűncselekményekből élnek,pl:nyugdijasokat bántalmaznak,megverik diáktársaikat,segélyekért állnak sorba,a munkát meg hirből sem ismerik.Rájuk megy el majd az összes adóforintunk.
2009. dec. 29. 22:06
 36/37 anonim ***** válasza:
Az előttem szólónak van igaza: Le velük ......!!!!
2009. dec. 29. 22:11
 37/37 anonim ***** válasza:
69%
Bizony bizony teljesen igaz ! Szerencsére megalakult a Roma Gárda aki megvéd minket a náci gárdistáktól! mindenki megnyugodhat
2009. dec. 29. 23:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!