Mi az a Magyar Gárda?
"A rendőrség nem tudja ellátni a feladatát (szolgálni, védeni és ilyenek), ezért igencsak szükség van Magyar Gárdára. Sajnos nem csak a cigányfertőzött vidéken, de már Budapesten is."
úgyhogy szerencsére itt van nekünk a gárda, ami ha baj van, már jön is, katonásan felvonul, megcsinálják a sajtóanyagukat, majd szépen távozik, és otthon hideg sörrel a kezében olvadozik magától, hogy már megint mekkora király nagy hazafi volt.
A baj csak az, hogy közben akiket meg otthagytak azokat szopatták be úgy istenesen. Odamennek, parádéznak, jól felhergelik még egy kicsit az indulatokat, majd elegánsan és angolosan távoznak. Aki meg ottmarad, az kapja a zuhét a nyakába, általuk tovább hergelt szituációban.
Más farkával marha nagy dolog verni a csalánt, így én is lennék nagyfiú, ha nekem csak parádézni kell, más szív érte.
22:58-nak.
Meg az összes Borsod megye települése. Úgy van.
"szerintem nácik, és ha nem is mondják ki akkor is egyértelmű, hogy az összes cigányt és zsidót utálják....
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad."
88 százalékban adsz hasznos válaszokat?? NÁÁÁÁÁCCCCCIIIII!!!!44!4!!!
23:11 aki segítséget kér nem hagyják magára,ha kell odaköltöznek és felváltva "őrködnek".
de minek esnek itt egymás torkának a válaszadók?nevetségesek vagytok vannak fontosabb problémák is,azoknak az embereknek magyarázzátok,hogy nem kell a gárda akik a saját bőrükön érzik a cigányterrort,és a rendőrség leszar.ja.ne itt nethuszárkodjatok azok ellen akik próbálnak segíteni.
A Magyar Gárda egy válságtermék. Válasz arra a borzalmas elhagyatottságra, kiszolgáltatottságra, elnyomorodásra és szétesettségre, ami Magyarországon van. Nem jó, hogy ez a helyzet van, mert ez egy válság (nem világgazdasági válság, annál sokkal nagyobb), de ha már válság van, akkor érthető és logikus, hogy ez létrejött. Ez a válság egyik oldala, az egyszerű emberek válsága. A másik oldal meg az állam válsága, vagyis, hogy képtelen az állam a gárdát felszámolni. Mert hát lássuk be, egy működőképes állam sem tűrné meg, hogy egy tőle független erőszakszervezet működjön. Ilyesmi csak nagyon szétesett államokban fordulhat elő.
A válság jele tehát az, hogy létrejött a gárda, és az is, hogy nem tudják felszámolni. Ha egy normális ország lennénk, fel se merülne ez az egész. De itt és most ebben a helyzetben én drukkolok nekik...
Azt hiszem Szabolcs megyébe is el lehetne látogatni....
Lenne mit tenni ott is.Rokonaim ott élnek tudnának mesélni
sokan nem tartanak haszonállatot nem művelik a kertjeiket
minek úgyis mindent ellopnak megvédeni meg nem tudják.
"23:11 aki segítséget kér nem hagyják magára,ha kell odaköltöznek és felváltva "őrködnek". "
Hányszor is volt ilyen?
17szer lennmaradtak a faluban? mennyi ideig? hány gárdista van most kb. ilyen kiküldetésen?
ez érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!