Mi az a Magyar Gárda?
Figyelt kérdés
Milyen céllal alakult, és miért oszlatták fel? Szélsőséges volt-e, ha igen, mennyire?KOnkrét dolgot is írjatok ha tudtok!2009. dec. 26. 20:17
1/37 A kérdező kommentje:
És normális válaszokat kérek, ha lehet, ne veszekedjetek:)
2009. dec. 26. 20:18
2/37 anonim válasza:
ha meglátogatod a honlapjukat megláthatod a célkítűzéseiket, mit csináltak stb stb.
jobb mnt olvasni hogy "egy rakás katonásdit játszó hülyegyerek" vs "igazi hazafiak" vitát.
4/37 anonim válasza:
egy rakás katonásdit játszó hülyegyerek
akkor má':)
5/37 anonim válasza:
A honlapjukon megtalálod,hogy mit mondnak magukról.Azért oszlatták fel,mert szélsőségesek,és nem az alapítóokiratnak megfelelő tevékenységet végeztek.Nem tudom,hogy a Bírósági ítélet fenn van-e a neten,abban pontosan megindokolják,hogy miért nem törvényes a működésük.
Engedélyezni sem kellett volna a működésüket.Nincs szüksége senkinek egy katonásdit játszó,unatkozó emberekre.
6/37 anonim válasza:
a Magyar Gárda a te egyetlen reménységed arra, hogy 20 év múlva a "C" kategóriás népfelesleg ne mészárolja le a családodat a zsebrádiódért! ...teccikértenyi?
7/37 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 20:34
Tudod mit jelent az, hogy szélsőséges? Gondolom, most vadul guglizol.
8/37 anonim válasza:
magyar gárda: [link] örző magyar gárda: [link] am nem katonásdit játszó hülyegyerek vagyok benne voltam én is csak akkor sürték össze a levet a sima magyar gárda meg az örzők itt a megyébe és az feloszlott majdnem mindenkit kidobtak és még nemállok készen megint gárdistának lenni =( amugyis ott csak "katonásdit" játszanák =( éncsak azé álltam be anno mert szeretném szebbé tenni az országot meg szeretném eltörölni a trianoni diktátust ....
9/37 anonim válasza:
szerintem nácik, és ha nem is mondják ki akkor is egyértelmű, hogy az összes cigányt és zsidót utálják....
10/37 anonim válasza:
Utolsónak: Persze, nácik, meg szélsőségesek. És arra nem gondolsz, hogy nem jogtalanul utálják a zsidókat meg a cigányokat?! Vagy talán te is zsidó vagy cigány vagy? Esetleg nem bírod elviselni az igazságot?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!