Az embereket hogy érintette amikor a magyar gárda felmorzsolódott? Mi lesz/lett a következménye?
Én speciel örültem. Nem tudom mit szeretnél hallani, hogy "most mi lesz úristen?" vagy "engem rosszul érintett mert egyenruhagyáram van".
A következménynek annak kellett volna lennie hogy a törvényes rendet fenntartva a rendőrség uralja a helyzetet. Persze ez sajnos nem így van...
Engem kezdetben bizakodással érintett, mivel úgy éreztem, hogy félbalkáni országból végre ismét elindultunk Európába. Aztán amikor láttam, hogy a gárda feloszlik, aztán "új", "újabb", "még újabb", meg "legújabb" néven ismét megalakul, és úgy masírozik tovább, mintha mi sem történt volna, rájöttem, hogy a politika komplett hülyének nézi a polgárokat.
Mi a következménye? A gárdában levő gyülevész elemek gyakorlatilag védőernyőnek tekintik a mozgalmat ahhoz, hogy legálisan skinheadkedjenek tovább, játsszák a csendőrt és kiélhessék az utálatukat a cigányokkal szemben. Ez nem a közbiztonságról, a hétköznapi emberek nyugalmáról szól, hanem egyes emberek gyűlöletéről, és ez csak tovább ront a már most is feszült helyzeten. Egyedül a rendőrségnek szabad lehetőséget adni a beavatkozásra, de a rendőri állományt fejleszteni kellene, illetve meg kellene erősíteni a polgárőrséget. Hangsúlyozom, polgárőrséget, nem valami ideológiára, fajgyűlöletre alapuló, polgárőrségnek álcázott bőrfejű galeriket (ld. "Szebb jövő" polgárőrség).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!