Tudtad? Ha elégetnéd a magyar forintod, közvetlenül segítenéd a magyar államadósság visszafizetését?
Figyelt kérdés
Vegyetek aranyat most azonnal és álljatok át más fizetőeszközre. Kerüljétek meg az központi bank kamatéhségét most!:)2011. nov. 15. 22:45
1/19 anonim válasza:
Logikus, ha elégetem a forintot, csökken az infláció csak éppen éhen halok. :D
2/19 Shai-Hulud válasza:
"...csak éppen éhen halok"
És ez a dolog neked nem ér meg egy ilyen csekély áldozatot?
:-D Pedro
3/19 anonim válasza:
Én ebben az egészben kételkedem.
5/19 anonim válasza:
Azon felül,hogy a bankjegy égetését bünteti a törvény,semmi hasznod nem lenne belőle. Nem csökkenne az államadósság. De kíváncsi lennék,hogy hol vásárolhatnál aranyért bármit is?
6/19 anonim válasza:
Ha elégetem a pénzem, akkor miből veszek aranyat?
7/19 anonim válasza:
„!!!!!44négy!!44!”
Ez még vicces?
8/19 A kérdező kommentje:
Ha megsemmisíted a pénzt, kivonod a forgalomból ellenérték nélkül. Ezáltal növeled a forint értékét és csökkented az inflációt.
2011. nov. 16. 18:30
10/19 anonim válasza:
"Ha megsemmisíted a pénzt, kivonod a forgalomból ellenérték nélkül. Ezáltal növeled a forint értékét és csökkented az inflációt."
Tegyük fel, hogy elhiszem. De még mindig nem tudom, hogy miből lesz így aranyam, vagy hogy lesz holnap kenyér a számban (húsról már nem is álmodnék, ha pénzt égetek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!