Befizetnél abba az alapba, ami a magyar államadósság csökkentésére jött létre?
ma 19:54
De addig nem leszünk gazdag ország, ameddig a GDP több, mint fele államadósság.
"De addig nem leszünk gazdag ország, ameddig a GDP több, mint fele államadósság."
Az USÁnak és Japánnak magasabb az államadóssága mint nekünk, mégis gazdag országok. Románia meg visszafizette az egészet, mégis putritelep.
Igen, be is fogok fizetni, pláne, hogy majd adókedvezményt is kapok.
Az államadósság csökkentése nemzeti érdek.
"Az USÁnak és Japánnak magasabb az államadóssága mint nekünk, mégis gazdag országok. "
Nem kell itt hazudozni.
"Nem kell itt hazudozni."
Szia Kirájhekker! Máris visszaregeltél?
SOHA!!!!!!!!!!!
Én fizetek, mint a katonatiszt, tisztességgel, becsülettel évtizedek óta, és még én adjak pénz, csak mert azok akiknek az lenne a dolguk, hogy ezt a nyamvadt országot vezessék, egytől egyik szakmailag impotens fatökű lepkevadászok és elszórják azt a pénz amit rólam /is/ lenyúznak.
Ez legyen az ő felelősségük. Ne nyúlkáljanak folyton az én zsebemben, az mostantól be van varrva.
"Az USÁnak és Japánnak magasabb az államadóssága mint nekünk, mégis gazdag országok."
Nem az a lényeg, hogy mennyi hanem, hogy hány %-a a GDPnek. És ők a hitelt nem az életszínvonal tartására vették fel az ájemeftől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!