Hol tudok olvasni a Magyar államadósság szerkezetéről?
Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 23:09
1/9 anonim válasza:
Leginkább a minisztérium honlapján próbálkoznék, amelyik már nem pénzügyminisztérium... Csak nem jut eszembe az e heti neve. :-) (A magyar egyébként kis m, mert melléknév.)
2/9 A kérdező kommentje:
Én nagy betűvel írom mert lázadok. Egyébként nemzetgazdasági minisztérium. De én annak a honlapnak nem hiszek. Valami független tanulmányt szeretnék olvasni ezzel kapcsolatban. Ilyet tud valaki?
2010. dec. 11. 00:53
3/9 anonim válasza:
www.akk.hu
Meg még weblapok százain. Használni kellene a google-t, ha már van.
4/9 anonim válasza:
"Én nagy betűvel írom mert lázadok"
Lázadsz a magyar nyelvtan ellen? Miért?
5/9 A kérdező kommentje:
"Meg még weblapok százain. Használni kellene a google-t, ha már van."
Tudod bár ne írtad volna ezt a google dolgot.
2010. dec. 11. 11:53
6/9 A kérdező kommentje:
Nyilván valóan én nem arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi az államadósság, és nem címszavakban szeretnék olvasni róla, tehát a google találatok százai nekem nem jók, mert azok pont ilyenek. Gyűlöllek te google író szmétláda. Hogy utálom a google írósakat. Te egy sátáni lény vagy én mondom. xD Idegesít azért ez a dolog......
2010. dec. 11. 11:59
7/9 anonim válasza:
"Gyűlöllek te google író szmétláda. Hogy utálom a google írósakat. Te egy sátáni lény vagy én mondom. xD Idegesít azért ez a dolog......"
Vegyél be nyugtatót!
Ja és egyébként mi közöd van hozzá? ha nem jó a google, akkor menjél be hétfőn a pénzügyminisztériumba és érdeklődj ott! -.-
8/9 anonim válasza:
ma 11:59
Pedig google nélkül tizedannyira se fogsz menni, mint a google használatával. Úgyhogy higgadj szépen le és használd a google-t. Nekem bevált.
9/9 A kérdező kommentje:
Sztem azt gyűlölök akit akarok. :D
2010. dec. 11. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!