Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mindig a legszegényebb...

Miért mindig a legszegényebb népréteg játsza nagy erkölcs-csősz politológust, hogy Európában nem büntetik eléggé a cannabis fogyasztást, túl sok joga van a melegeknek miért nincs kémiai kasztrálás a pedofiloknak?

Figyelt kérdés
Ha már kevés szabadidejüket poltikai agyalásra használják, miért nem olyan dolgokon gondolkoznak, amikkel az ő helyzetük jobb lenne? Miért érdekli őket, hogy Jan Hollandiában mit szív, hogy Pierre Franciaországban Józsit vagy Rózsit szereti stb. Tán attól lesz magasabb fizetésük, több szabadidejük, jobb munkahelyük?

2014. ápr. 29. 23:59
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Tehát akkor mit is szeretnél bizonyítani? Próbálok rájönni a válaszaidból, de nehezen megy. Egyrészt írod azt, hogy a szegények nem intoleránsak (ezt senki sem mondta, amiről beszélünk, az az, hogy a szegények között többen intoleránsak). Másrészről kijelented, hogy az intolerancia jó, meg itthon valami kaotikus állapotok vannak, amiknek nem tudom mi közük van a melegekhez, vagy a füvesekhez, de még a pedofilokhoz se. Én leírtam az álláspontom, megpróbálod te is megfogalmazni a tiédet? Vagy inkább hőbörögjünk jobbikos módra?
2014. ápr. 30. 10:49
 22/42 anonim ***** válasza:

Ja, szóval kussoljak, és ne reagálj vissza hozzám intézet kérdésekre, és szavakra úgy ahogy én szeretnék, mert az már tuti, fix, hogy jobbikos, meg hőbörgés? :D

Sőt, én bizonygatok, nem a kérdező? :D

Mellesleg már bocsi, de a meleg, meg drogos, meg pedofil témát se én hoztam szóba, hanem a kérdező, akkor miért velem értetlenkedsz? Szerintem szállj le rólam, oksa? Vagy olvasd vissza az előzményeket, hogy ki mikor mit írt és mit mire, és értelmezd őket, elmélkedj rajta.

Előre is köszi.

2014. ápr. 30. 11:00
 23/42 anonim ***** válasza:
Hát, tekintve, hogy erről szól a kérdés, szerintem van némi köze hozzá. De azt hiszem értem már, amit mondasz, miszerint a kereset és az intolerancia között nincs összefüggés, továbbá azt nem érted, hogy a melegek és a füvesek nem akarják, hogy mások is melegek és füvesek legyenek, mindenki nyugodtan élhet a saját értékei szerint, a gond akkor van, ha más dolgába belepofáznak. Más dolga például, hogy ki hová rakja a farkát, egészen addig, amíg az, ahova rakja nem sérül a folyamat során.
2014. ápr. 30. 11:17
 24/42 anonim ***** válasza:

Hát hihetetlen vagy, olvasgasd el többször a témát. :D

Próbáld mindezt úgy megtenni, hogy nem teszel hozzá olyan dolgokat, amik nincsenek ott. :D

Pl. "Másrészről kijelented, hogy az intolerancia jó"; Ilyet még is hol olvastál tőlem? :D Bocs, de amíg nem tudod normálisan elolvasni/értelmezni, amit mások írnak, addig nem óhajtok "elmélkedni" ilyen emberekkel.

2014. ápr. 30. 11:22
 25/42 anonim ***** válasza:
"Hogy vannak még emberek, akik erkölcsösen élnének, és megvetik az erkölcstelenséget? " Megvetni az általunk erkölcstelennek vélt dolgokat más néven intoleranciának hívják. A 'nem vagyok intoleráns, de megvetem a melegeket'-nek pont annyi értelme van, mint a 'nem vagyok rasszista, de utálom a cigányokat'-nak. De mivel már az első válaszodban személyeskedni kezdtél, és azóta sem vetettél fel értékelhető érvet, én is inkább befejezném, nem tudott értelmes vita kialakulni.
2014. ápr. 30. 11:28
 26/42 anonim ***** válasza:

""Hogy vannak még emberek, akik erkölcsösen élnének, és megvetik az erkölcstelenséget? " Megvetni az általunk erkölcstelennek vélt dolgokat más néven intoleranciának hívják. A 'nem vagyok intoleráns, de megvetem a melegeket'-nek pont annyi értelme van, mint a 'nem vagyok rasszista, de utálom a cigányokat'-nak. De mivel már az első válaszodban személyeskedni kezdtél, és azóta sem vetettél fel értékelhető érvet, én is inkább befejezném, nem tudott értelmes vita kialakulni."

Csak nevetni tudok rajtad, ha szádba rágnám is többet fogsz beletudni mások gondolataiba, mint amit jelentenek, és addig más hszét nem is leszel képes soha megérteni. De tegyünk egy próbát.

"Hogy vannak még emberek, akik erkölcsösen élnének, és megvetik az erkölcstelenséget?"

Ez elsősorban egy kérdés volt, ami részemről általános kérdés volt, és nem konkrétan a melegekről, drogosokról stb. szólt, hanem azokról az emberekről, akik betartják és be is óhajtják tartani az erkölcsi normákat. Vagy pl. te azt tartod normálisnak, hogyha vki dorogozik az nem bűn, de az csak is kizárólag a te normád, meg max. még a drogosok normája és kb. pont te, vagy a hozzád hasonlók hőbörögtök, hogy az miért is nem norma. :D És miért nincs tolerálva. És az milyen ember, aki nem tolerálja.

Tudod ez olyan dolog, hogy én pl. dohányzok, de káros az egészségre a nem dohányosok meg hőbörögnek, hogy ők is károsítva vannak, a társadalmi törvények olyan szabályokat hoznak meg, hogy a dohányos lassan már venni se veheti magának a kis nikotin adagját, ha egyszer ő függni akar tőle, én meg minden erre értetlenül lázonganék és hőbörögnék, hogy ugyan miért nem tolerálják, hogy én már pedig dohányozni óhajtok. Ehelyett befogom a pofámat, alkalmazkodok, és tudomásul veszem, hogy csak mert én így akarok tenni, attól még a nem dohányosoknak igazuk van, hogy nem tolerálják abban is, megoldom, de nem verem a nyálam, hogy már pedig fogadják el azt, ami egyértelműen helytelen, erkölcstelen stb.

Vagy egy másik példa, itt vki írta nekem, hogy én vagyok a fene nagy liberális, amin szintén nevetnem kellett...talán az a fene nagy liberális, aki nem veszi tudomásul, hogy mi a törvénytelenség, vagy a bűn, csak mert ő úgy gondolja, hogy az attól még nem az. Ez egyébként igen sok melegre jellemző, hogy csak mert ők gondolják, hogy nem helytelen, nem erkölcstelen, amit tesznek, attól az még nem úgy van, és ha ezt vki megmeri nekik mondani, megy a lázongás, hogy szegénykének a mimóza lelke meg lett sértve, de miért is? Nem arról volt szó, hogy ne legyen meleg. Ennyi.

2014. ápr. 30. 12:00
 27/42 Vadkan01 ***** válasza:
Jó nagy vita lett ebből az unalmas kérdésből.
2014. ápr. 30. 12:01
 28/42 anonim ***** válasza:

A társadalmi normák nem egységesek. Csoportonként változnak. Forrás: szociológia. Innentől a többi felvetésednek már nincs is értelme.

Te véletlenül nem nő vagy?

2014. ápr. 30. 12:24
 29/42 anonim ***** válasza:

A társadalmi, és erkölcsi normákat nem te, vagy egy kisebb csoport alkotja meg. :D Hogyha vki attól eltér szíve joga, de attól még nem az lesz a norma!!!

És, ha eltér tőle fogadja el, hogyha következményei lesznek!!!

2014. ápr. 30. 12:29
 30/42 anonim ***** válasza:

Lehet, de az amit te uralkodó normarendszernek vélsz, korántsem az. A keresztény normákat a társadalom körülbelül 30%-a vallja ténylegesen magáénak. A többiek jórészt már rájöttek arra, hogy a békés egymás mellett élés záloga az, hogy nem pofáznak bele, mit csinál a másik.

És még egyszer, senki sem mondta, hogy uralkodó norma lenne a melegség vagy a fű.

2014. ápr. 30. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!