Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tudtátok, hogy a Jobbik a...

Tudtátok, hogy a Jobbik a Fideszből nőtt ki?

Figyelt kérdés
Orbán Viktor szeretett volna létrehozni egy szervezetet, amely fiatalokból áll, és amely a Fidesz fiókszervezete úgymond. Ezt Vona Gáborral többe közt létrehozták, majd ebből lett a Jobbik. A Fidesz azért szerette volna ezt a szervezetet, hogy a Fidesz után/mellett legyen a jobboldalon egy pótló párt, amely tovább viszi az Orbáni vonalat.

2014. ápr. 28. 22:32
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

15:00 Szép dolog ilyen érvekkel előhozakodni, de az ötletelésen kívül jó lenne a hogyan-okra is válaszolni.

Hogyan lehet a cigánykérdést emberségesen kezelni? Egy módon csak: hogy nem foglalkozunk vele, vagy egyoldalúan pozitív diszkriminációban részesítjük őket, ami csak egy fejlett, alacsonyabb korrupciót szenvedő országban nem tűnne igazságtalannak.

2014. ápr. 29. 16:40
 32/39 anonim ***** válasza:
A jobbik azért lehetett 20 feletti párt, mert a hülye választók azzá tették. Engem bolondíthatna a fidesz vagy a jobbik bármivel. Gondolkozni próbálok, nem pedig ennek a két pártnak a hülyítésére hallgatni! Sajnos a mi népünk ilyen hülye, majd rájönnek. Ha mégsem, akkor menthetetlenek vagyunk.
2014. ápr. 29. 16:55
 33/39 anonim ***** válasza:

"Gondolkozni próbálok"

Kitartás, előbb-utóbb menni is fog!

2014. ápr. 29. 16:57
 34/39 anonim ***** válasza:

"A jobbik azért lehetett 20 feletti párt, mert a hülye választók azzá tették. Engem bolondíthatna a fidesz vagy a jobbik bármivel. Gondolkozni próbálok, nem pedig ennek a két pártnak a hülyítésére hallgatni! Sajnos a mi népünk ilyen hülye, majd rájönnek."

Ha tudnál gondolkodni akkor le se írtad volna ezt a hülyeséget!

Nem azok a választók a "hülyék" hanem ti akik 25 év óta ugyanazt a két pártot váltogatjátok újra és újra!

Ha nem így csinálnátok a jobbik be sem jutott volna a parlamentbe talán soha mert okafogyottak lennének ha a főnökeid jól csinálták volna a dolgokat, de nem így volt.

2014. ápr. 29. 21:04
 35/39 anonim ***** válasza:
Tudjuk! Sátán hozzájuk képest libikókázó kislányka a játszótéren.
2014. ápr. 29. 21:26
 36/39 anonim ***** válasza:
Köszi a biztatást! Ezek szerint nálam menni fog a gondolkodás előbb-utóbb. Nálad kizárt!
2014. ápr. 30. 16:26
 37/39 tiborunk ***** válasza:

Valójában én is így emlékszem, voltak akik helyesen a radikálisabb indulatok jobboldali becsatornázásának tartották a jobboldali mozgalom létrehozását. Az első sikereiket a baloldal tutyi-mutyiságának köszönhetik.

Miért nem volt képes megvédeni a fél ország szegény kisnyugdíjas és munkanélküli lakóit a cigánysággal együtt szaporodó terrortól? Gyurcsány a szememben mindig is sunyi hazudozó lesz mert szerintem neki nagyon nagy része van a jobbik térnyerésében stílusát táncát látva el tudom képzelni h a parlament mellékhelyiségében vigyorogva mond hálaimát miközben tenyereit összedörzsöli "na végre itt a nácik!" rányomjuk őket a fityiszre így mind a kettőtől megszabadulunk.

Holott csak a kisszéket kellett volna alóluk kivenni a nevezetes botrányos eseményeken nagy erőkkel és bárhová kivonulni és bárkit szigorúan begyűjteni, nem megvárni h egy falusi verekedéshez ahol a romák lincselni szerettek volna, oda három megye segítőkész jobbikos önkéntesei rohanjanak segíteni, és később ők őrizzék a magyarokat.

Ha baloldalinak tekintjük a Kádári rendszert és azokat is akik ma annak tartják magukat, akkor emlékezzünk arra mennyire büszkék voltak mozgalmi multjukra, a munkanélküliek, betegek, családok támogatására?

2014. máj. 14. 11:23
 38/39 anonim ***** válasza:
Az én szememben meg orbán egy óriási hazudozó! De ő legalább nem sunyi, mert megmondta, hogy mást mond és mást tesz.
2014. máj. 14. 17:00
 39/39 anonim ***** válasza:
Ez csak teszt, hogy a lakosság vevő-e az ilyesmi szélsőségekre. Ha igen, akkor is ők maradnak hatalmon, ha nem akkor meg egyszerűen tudják, hogy merre és hogyan tovább. Egy országos tesztpárt csupán...
2014. jún. 5. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!