Ha egy párt tényezővé kezd válni, akkor beállnak mögé újságírók, portálok.Azért mert a jövőben akár profitálhatnak is belőle.
2014. ápr. 28. 14:46
2/8 A kérdező kommentje:
De azért ez eléggé feltűnő. Eddig szinte mindig, ez a csóka ugyanolyan értelmi fogyatékost játszott, mint az itt vendégeskedő dk-s valaki. Most meg még azt is mondja, hogy durva a Jobbikra azt mondani, hogy fasiszta. Nem tudom, milyen transzformáción esett át. A műsorvezető az viszont jó fej volt eddig is mindig.
Látszik, hogy a nő az még zöldfülű, zavarban volt, hogy a társai a Jobbik mellett kiállnak, nem tudta hirtelen, hogy ilyenkor mit kell tenni.
2014. ápr. 28. 14:50
3/8 anonim válasza:
A DK-sokat csak a saját holdudvaruk kedveli.
2014. ápr. 28. 15:25
4/8 anonim válasza:
Pindroch Tamás, erősen jobber újságíró, az Echo tévén műsorvezető, tán nem csoda ha a Jobbik mellé áll a DK ellenében. Csuhaj Ildikót meg zöldfülünek nevezni... hát te tudod.
2014. ápr. 28. 17:51
5/8 anonim válasza:
Műsorvezetőknek az az egyik taktikájuk, hogy a másik oldal álláspontják próbálják képviselni, hogy beszéltessék és vitáztassák a vendégüket. Ha pl. az ATV-be megy baloldali, vagy a Hír TV-be megy fideszes, akkor az úgy hozzák fel az ellenvéleményt, hogy szinte a vendég szájába rágják a választ, hogy ki tudja mondani, amit ki akar... DK-t meg az ATV-n kívül sehol sem kedvelik manapság, viszont a műsorvezető szerintem inkább a DK ellen volt, mint a Jobbik mellett...
2014. ápr. 28. 17:54
6/8 Dick Esmen válasza:
Azért a jobbik 2010 óta kissé mérsékeltebb irányba tolódott(mint párt).
2014. ápr. 28. 19:08
7/8 Bölcs-Druida válasza:
Nekem a videó is vicces hogy fletóék nem mernek kiállni a Jobbik ellen bár ferkónak program híján csak az a pár milliárd lopott pénze van amit eddig eltudott lopni :)
2014. ápr. 28. 19:40
8/8 anonim válasza:
Az,hogy azt mondta ,hogy a jobbik nem is olyan rasszista,meg szélsőséges,az szerintem tényleg a saját véleménye volt.A többi az már nem.Csak a munkáját végezte a többi érvelésnél.De az előbb említett elszólás igen sokat mondó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!