Morvai Krisztina mióta ilyen?
https://www.youtube.com/watch?v=yIGuZiMl9kw#t=43
Nekem ez a nő alapból sose volt szimpatikus, pedig jobbikos vagyok, ezért nem is nagyon foglalkoztam vele mostanában. Szerintem a párton belül több kárt csinál, mint hasznot... de nem is ez a lényeg. Régebben még egész tűrhetően nézett ki, most meg majdnem rosszul lettem, amikor megláttam. Ha valami betegsége van, akkor elnézést a kérdésért, de ha semmi baja nincs, akkor miért nem vigyáz jobban magára?
Ep is egy felület, ahol érdekeket tudunk érvényesíteni, vagy legalább kommunikációra van lehetőség.
A bojkottnak semmi értelme nem lenne. Lemondani erről a felületről a politikusok részéről, akik emberek 100 ezreit képviselik elég nagy butaság lenne.
Én arra lennék kíváncsi mióta jobboldali?
Csak annak idején még ő harcolta ki az EP-ben, hogy azonos neműek között is 14 év legyen a beleegyezési korhatár.
Vagy látta, hogy most a jobboldalon csurran-cseppen valami és átképezte magát nagymagyarrá?
Jobbikosok nektek erről mi a véleményetek?
Amúgy meg úgy beszél, mint aki mindjárt megfullad. Végtelenül primitív dolgot szajkóz megint, ti meg elhiszitek.
Ám kérdező szerinted nem pofátlanság hogy többek között az mszp-s képviselők úgy kapták meg és kapják meg most is a ZSÍROS fizetésüket hogy bent sincsenek a parlamentben?
Továbbá ha szidják a kormányt, akkor minek vannak bent, nem pofátlanság tekintve hogy felesleges a 2/3 miatt a jelenlétük? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!