Mit gondoltok erről a videóról?
Figyelt kérdés
Balos, jobbos, szélsőjobbos... Bárki írja le őszintén a véleményét, vagy, hogy mi jut eszébe a videó láttán. Tényleg érdekel az emberek gondolata, véleménye ebben a témában.
Köszönöm :)
Bármit lehet írni
http://www.youtube.com/watch?v=By8OY6WTVE8
2013. okt. 24. 23:25
1/9 anonim válasza:
Morvai szörnyen el van hízva, biztos jó a kaja Brüsszelben.
2/9 A kérdező kommentje:
Egyetértek, de ha lehet kicsit más megvilágításból próbáld meg értelmezni a videót.
2013. okt. 24. 23:33
3/9 anonim válasza:
Ott kapcsoltam ki, hogy a kisgyerekek a döglött állatokat eszik a csávó szerint. Ez már annyira hiteltelen és populista, hogy azt nem lehet komolyan venni. Nem szeretem a túlzott hatásvadászatot, csak komolytalanná tesz egy nagyon is komoly témát.
Javaslom, hogy ilyen kérdést ne éjfélkor írj ki, és akkor sokkal több választ kapsz.
4/9 tomala válasza:
4:30-4:50
"Feszítsé' má' trinyódra!
Ez a trinyóóó!"
:DDD
5/9 anonim válasza:
vicces srácok :D csak szivatják Krisztinát (meg pár embert a neten aki azt hiszi hogy komolyan beszélnek). Egyébként legutóbb jobbik szavazó voltam.
6/9 Salx Narval válasza:
Én azt vártam mikor jön Balázs a pezsgővel.:D Ennyire hülyére venni valakit, rég láttam.:D Igazából a srácokon nem csodálkoztam, látszott rajtuk, hogy alapból gyökerek, hozták a formát, nevetségessé csak Krisztina komolysága és őszinte döbbenete tette a dolgot. Nem sok cigóval lehetett dolga eddig, hogy ennyire benyelte a dumát.:D
7/9 _Jessy_ válasza:
Ötödiknek igazsága vagyon. Csak ez a pár suhanc szivatta Morvait, meg a Jobbikot, csak buta módon nem vették ezt észre. A helyükben ezt a videót nem tettem volna közzé. Mindenesetre eléggé hervasztó az, ahogyan élnek. És aki védi őket, merthogy a mélyszegénység, meg tökömtudja, annak üzenem, hogy nem kell pénz ahhoz, hogy a szemetet, dögöt ne szerteszét szórják maguk körül, hanem legalább annyit tegyenek meg, hogy egy helyre gyűjtik.
8/9 anonim válasza:
Morvai elég komoly.
De bírom ezt a nőt, egyszerre liberális(amennyire kell) is meg nemzeti is.Ritka az ilyen.
9/9 anonim válasza:
az egyértelmű hogy a "bokszolók" ökörködnek, kérdés hogy ezt morvai elhiszi vagy ő fizette le őket hogy magyarázzanak a dögevésről meg atombombáról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!