Áder János miért nem ment el megvigasztalni Kardos Krisztina családját?
Ha azt hiszed,hogy ha az Áder odamegy és egyből minden hapy lessz. (mert a kérdésedből ezt vettem le),akkor te nem vesztettél még el senkit.. Őket nem lehet "megvígasztalni"!
Az csak egy presztízs lenne..
Mert megvádolnák, hogy politikai ügyet akar csinálni a bűntényből.
Amikor viszont egy bántalmazott cigányt vagy rabbit látogat meg, akkor azt az uralkodó réteg pozitívan értékeli (és megköveteli), hogy a politika felkarolja az ügyet, nem hagyja annyiban, kiáll az áldozatok mellett.
Én értem, de a cigány kislányt, családtagokat is meglátogatta a köztársasági elnök a romák elleni támadások idején, pedig ők az átlag alatt voltak.
Sajtótájékoztatókat is tartottak a politikusok.
A kérdező gondolom erre a kettős mércére gondolt.
A látogatás szerintem nem lenne helyes, de egy részvét közleményt illett volna kiadni és biztosítani a hozzátartozókat, hogy megpróbálják mielőbb elkapni a tetteseket. Talán a Bándi Kata gyilkosság esetén is így jártak el.
"Gondolom megint azon kell ajvékolni, "hogy bezzeg a főrabbihoz elment, amikor azt megverték."
1. nem verte meg senki
2. azt állította, hogy inzultálták
3. NINCS BIZONYÍTÉK, csak bemondás
Én is bemondhatom, hogy az utcán beszóltak nekem.
"ez a különbség egy főrabbi/érsek/"többi vallási vezető"
Ne tegyél /-jelet, mert az érseket nyílt utcán akár főbe is lőhetnék, akkor se lenne akkora visszhangja.
Nálunk anno a püspököt inzultálták, a jó érzésű embereken kívül a kutyát nem érdekelte...
Egyetlen közjogi méltóság sem emelte fel a szavát.
Miért ér többet egy volt rabbi, mint az egyik legnagyobb egyházmegyét vezető katolikus püspök?
Erre adjon valaki választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!