Morvai Krisztina mióta ilyen?
https://www.youtube.com/watch?v=yIGuZiMl9kw#t=43
Nekem ez a nő alapból sose volt szimpatikus, pedig jobbikos vagyok, ezért nem is nagyon foglalkoztam vele mostanában. Szerintem a párton belül több kárt csinál, mint hasznot... de nem is ez a lényeg. Régebben még egész tűrhetően nézett ki, most meg majdnem rosszul lettem, amikor megláttam. Ha valami betegsége van, akkor elnézést a kérdésért, de ha semmi baja nincs, akkor miért nem vigyáz jobban magára?
Öregszik, már 50 éves.
Mondjuk sosem volt vékony ám.Minél öregebb az ember annál nehezebb tud lefogyni.
Kérdező legalább ne hazudnád már ilyen gusztustalanul hogy Jobbikos vagy. Ha valaki itt unszimpatikus meg undorító akkor az te vagy.
Nem tudom nálatok mi a szokás, de mifelénk rendes embereknél nem hazudjuk magunkat valakiknek az ellentáborból, aztán meg nekiállunk személyeskedni, ráadásul egy nővel, aki sehogy sem érdemelte ki a gyűlöleted.
Neked van bátorságod megmutatni magad hogy nézel ki, vagy csak egy szánalmas gyűlölködő vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!