Magyarország tönkrement, ez igaz, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a többi EU-s ország jobb lenne. Vagy mégis?
"Persze ezek nyilván nem érnek annyit, mint zsidózni egész nap és erdélyért hisztériázni."
Mind a zsidók, mind erdély hidegen hagy.
A válaszodat köszönöm. Németországban sem zsírkirájjj az élet, irigykedni nem fogok rád, de azzal tisztában vagyok, hogy akinek megvannak hozzá a képességei, az bármilyen fejlett országban elboldogul. Örülök, hogy neked bejött a hely.
Egy kérdésem is lenne: igaz, hogy egyre kevesebb ott kint a török?
Nagyon-nagyon sok az arab, ránézésre nem tudom ki török és ki jött más arab országból. Szerintem nem kevesebb egyáltalán.
Létezik német és török zászló összemosása, pár helyen már láttam, a piros csíkban török félhold csillaggal, török focicsapatok, török éttermek, török üzletek.
Általánosságban szerintem egyre több a bevándorló, magyar pedig az utóbbi 2 évben sokkal több lett.
A sok jobbernek szántam, hogy "miben nem jobb a többi ország".
Én is megkérdőjelezném azt hogy Magyarország tönkrement volna! Vannak tőlünk sokkal roszabb helyzetbeli országok,és mégis ugymond jobban élnek az emberek.A másik dolog számomra meg az hogy mit jelent az hogy jól vagy roszabbul élünk? Ha a pénzre gondolsz akkor persze vannak "jobb" országok it az EU-ban,de pl nekem nem csak a pénz jelenti a dolgok lényegét.Pl ha most magyaroszágon hirtelen duplájára nőne mindenkinek a fizetése attól én még nem lennék boldogabb.Sajnos a magyar emberekben benne van a pesszimuzmus,az álandó irigykedés és a "semmit sem teszünk mert ez ugyis igymarad mindig" hozzáállás.Ha ezek változnának meg akkor nekem nem is kellene több pénz máris boldogabb lennék.
Az a nagyon furcsa dolog hogy afrikában ahol a legtobb az éhező ember,sok helyen állandóan háborús helyzet uralkodik é a megélhetés is töredéke a magyar átlagnak még ott is boldogabbak az emberek.Ahogy odmegy egy bármilyen forgatócsoport csupa jókedvú vigyorgó ember veszi körbe őket......nem értem én ezt.Szerintünk minket tönkretett a pénz teljesen :(
ma 09:03
No-no, tudtommal Görögország még EU-tag -egyelőre.
EU ból kifele!
Nagy változások jönnek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!