Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország tönkrement, ez...

Magyarország tönkrement, ez igaz, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a többi EU-s ország jobb lenne. Vagy mégis?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 23. 20:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%

Mondjuk, en nem ertek egyett azzal, hogy tonkrement.

Ahozkepest, hogy milyen vezetoink voltak az elmult 50evben,nehany kiveteltol eltekintve, eleg jol allunk.

2014. ápr. 23. 20:24
 2/17 anonim ***** válasza:
41%
pl mi az amiben nem jobb a tübbi ország? (nyugatra)
2014. ápr. 23. 20:28
 3/17 anonim ***** válasza:
36%
A többi ország egy semmi, egy nulla.
2014. ápr. 23. 20:44
 4/17 A kérdező kommentje:
Ne Jobbik-pontozzunk már, ha kérhetem!
2014. ápr. 23. 20:47
 5/17 A kérdező kommentje:
azaz a számtalan jobbikos kamuregg ne nyomja már fel az EU-t szidó válaszokat, és vice versa, az EU-t dícsérőket, Mo-ot lehúzókat se pontozzátok le. így valamivel jobban lehetne látni a valódi véleményeket.
2014. ápr. 23. 20:49
 6/17 anonim ***** válasza:
31%
engem nem izgat a pontozás. De a kérdés még adott. Miben nem jobb a többi ország?
2014. ápr. 23. 20:54
 7/17 anonim ***** válasza:
71%

Fogalmam sincs, mivel nincs nagy ralatasom, minimum par evet el kellene ott elnie valakinek, hogy reallissan lassa a helyzetet.

Egy pelda: A baloldali kommenteleok es maga a bal oldal boszen szidja az uj valasztasi rendszert, reszben rafogjak, hogy azert vesztettek, sot europaiatlanak tartjak azt a rendszert. Ha Angliaban lett volna a Magyar valasztas, akkor kb.96%-al nyert volna a fidesz, mert ott olyan a valasztasi rendszer.

2014. ápr. 23. 21:15
 8/17 anonim ***** válasza:
91%
Magasak a fizetések, van pénzük vállalkozni, vásárolni és ADÓZNI.
2014. ápr. 23. 21:27
 9/17 anonim ***** válasza:
73%

"Miben nem jobb a többi ország?"

Én Németországban élek és tudod miben jobb?

-normális fizetésért dolgozol, még bevándorlóként is igen

-nem kell félni az utcán, hogy kirabolnak. zaklatnak

-nincs rasszizmus, homofóbia legalábbis elhanyagolható mértékben létezik

-nem akarnak az emberek náci diktatúrát

-multi-kulti van, ami nagyon-nagyon jó :) millióféle nemzetiség él együtt, sokkal színesebb, változatosabb

-tisztábbak az utcák

-nincsenek szétrohadva a városok

-kedvesebbek, nyitottabbak az emberek

Persze ezek nyilván nem érnek annyit, mint zsidózni egész nap és erdélyért hisztériázni.

2014. ápr. 23. 21:31
 10/17 anonim ***** válasza:
15%

Félreértesz. Én a kérdezőnek szántam a kérdést, mert szerinte "ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a többi EU-s ország jobb lenne"

Ezért kérdeztem, h mi az amiben nem jobb? Mivel véleményem szerint ennél a fosgolyónál csak jobb lehet.

2014. ápr. 23. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!