Magyarország tönkrement, ez igaz, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a többi EU-s ország jobb lenne. Vagy mégis?
Mondjuk, en nem ertek egyett azzal, hogy tonkrement.
Ahozkepest, hogy milyen vezetoink voltak az elmult 50evben,nehany kiveteltol eltekintve, eleg jol allunk.
Fogalmam sincs, mivel nincs nagy ralatasom, minimum par evet el kellene ott elnie valakinek, hogy reallissan lassa a helyzetet.
Egy pelda: A baloldali kommenteleok es maga a bal oldal boszen szidja az uj valasztasi rendszert, reszben rafogjak, hogy azert vesztettek, sot europaiatlanak tartjak azt a rendszert. Ha Angliaban lett volna a Magyar valasztas, akkor kb.96%-al nyert volna a fidesz, mert ott olyan a valasztasi rendszer.
"Miben nem jobb a többi ország?"
Én Németországban élek és tudod miben jobb?
-normális fizetésért dolgozol, még bevándorlóként is igen
-nem kell félni az utcán, hogy kirabolnak. zaklatnak
-nincs rasszizmus, homofóbia legalábbis elhanyagolható mértékben létezik
-nem akarnak az emberek náci diktatúrát
-multi-kulti van, ami nagyon-nagyon jó :) millióféle nemzetiség él együtt, sokkal színesebb, változatosabb
-tisztábbak az utcák
-nincsenek szétrohadva a városok
-kedvesebbek, nyitottabbak az emberek
Persze ezek nyilván nem érnek annyit, mint zsidózni egész nap és erdélyért hisztériázni.
Félreértesz. Én a kérdezőnek szántam a kérdést, mert szerinte "ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a többi EU-s ország jobb lenne"
Ezért kérdeztem, h mi az amiben nem jobb? Mivel véleményem szerint ennél a fosgolyónál csak jobb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!