A (z) (Új) Magyar Gárda ellenes emberkéknek erről mi a véleményük?
Itt konkrétan azt emelném ki, hogy egyenruha nélkül voltak. Nagyon sokan azzal fröcsögtek, hogy miért kell az egyenruha ha segíteni akarnak. Tessék most egyenruha nélkül voltak. Vélemény?
Kedves kérdező, teljesen mindegy, hogy van-e rajtuk egyenruha vagy nincs: akik ide feljárnak ezzel kapcsolatban válaszolni, azok az élő fába is belekötnének, hogy meglegyen a napi jobbikozásuk.
Ahogy a vicc tartja, ha van rajta kalap, azért, ha nincs, azért.
"ma 17:00"
igen tudom, csak van vmi ami mindig rávesz, hogy nézzem a vitaképességet az emberekben. kíváncsiság (is).
amúgy azok akik tleg belekötnek a gárdába meg a jobbikba bármiről is van szó, az kb olyan ember aki egy kérdésemre válaszolt annó.
Feltettem kérdésnek, hogy írja le valaki, hogy mely emberkék a zsidók és linkeljenek valami forrást róluk (felsoroltam egy halom embert bill gates-től kezdve bajnain át gyurcsányig havas-ig stb)
azt jött a válasz, hogy "Zsidó mind." minden indoklás nélkül
úgy hiszem, hogy egyformán undórító az az MSZP-s vagy fideszes aki szerint a cigányokat kell sajnálni meg nincs cigánybűnözés illetve nem romlott a közbiztonság nem kell félni, a magyarok a rasszisták, stb és az a Jobbikos aki zsidózik meg sig heil-ezik.
Az ember megválogathatja, hogy melyik pártot fogja preferálni, de a párt nem válogathatja meg a szimpatizánsait.
Aláírom, hogy vannak a Jobbik programjaiban(ami tudtommal még meg se jelent) olyan pontok amik hülyeségek, de baromira kíváncis lennék milyen volt a fidesz vagy mszp programja amikor alakultak, az első programjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!