Mi a véleményük a Jobbik támogatóinak vagy úgy általában az embereknek erről a képről?
2010. ápr. 18. 21:46
2/18 anonim válasza:
Bazze!Az az orr hungaikum XD A vilagurbol is lehet latni.
4/18 anonim válasza:
Photoshop. De mondjuk sok cigány van, aki Jobbikra szavazott. Nem vagyunk rasszisták.
5/18 anonim válasza:
Kommentbe ie leírták hogy photoshopolt a plakát
6/18 anonim válasza:
Mért kell mindenre fotósopot kiáltani? Roma sohasem ragaszthat plakátot?
7/18 anonim válasza:
Ha végigolvasod a kommentben az is ottvan hogy eredeti és két ember igazolja egyik aki fotózta másik aki ismeri a srácot és tudja hogy a tüzépen dolgozik. Egyébként a képet énis megvizsgáltam, minden olyan részletet amit a kommentben kiemelnek. A KÉP EREDETI! photoshoppal nem lett módosítva. Az már máskérdés jószántából ragasztott e vagy pénzért vagy az állását féltette. De a kép biztos hogy eredeti.
8/18 anonim válasza:
mert mér baj ha roma jobbikos plakátot ragaszt?
hazafi
szebb jövőt!
9/18 anonim válasza:
de mondjuk az a plakát sántít
kicsit szerkesztett szaga van
10/18 anonim válasza:
pénzért biztos nem, a Jobbikos aktivisták nem kaptak semmi pénzt a munkájukért (én is az vagyok, onnan tudom...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!