Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Eu ideküldi a rendőreit...

Az Eu ideküldi a rendőreit fenntartani a gyarmati rendszert?

Figyelt kérdés

[link]

Na erre mit mondanak a nagy Eu imádók?

Tudják hogy nálunk egyre nő az Eu ellenesek száma, sőt ügye itt van a legnagyobb Eu szkeptikus párt a Jobbik, és akkor ennek ellenére ezt az "akadémiát" ide akarják?

Remélem mindenki tud olvasni a sorok között...

#Európai Unió #Jobbik #gyarmat #rendfenntartás #cepol #eu rendőrség #eu szkeptikus #eu csendőrség #olvass-a-sorok-között
2014. ápr. 17. 21:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%
Hát azt nem tudom hány ember tud a sorok között olvasni, de h te nem tudsz az holt biztos. Akadémia, tehát kiképzés lesz itt és nem egy rendőröst hoznak létre. Az ilyenek pedig jók ha egy európai akadémia ide jön. Én örülök h legalább néha vmi jut ide is. Ki kell venni a részünket az unióból.
2014. ápr. 17. 21:28
 2/15 anonim ***** válasza:
57%

Nem szeretem a beszúrt linkeket!

Először mondj véleményt valamiről!

(miután persze végigolvastad) ezután mond azt amiből vetted!

-

Nem erről van szó!

Ezek kiképzésre jönnek, mert mi profik vagyunk!

Aztán kilépnek!

mi a baj?

2014. ápr. 17. 21:33
 3/15 anonim ***** válasza:
17%
Igen fontos nekik a magyarok leigázása.
2014. ápr. 17. 21:33
 4/15 anonim ***** válasza:
42%

"Ki kell venni a részünket az unióból."

Akkor hasíccsál kifele az unióba és vedd ki belőle a részed!

2014. ápr. 17. 21:35
 5/15 anonim ***** válasza:
61%
Azért jók ezek a hidfo.net és társai oldalak akik egy hírt úgy átalakítanak h kb 5% igazság marad meg az egész cikkükben a sok hülye meg olvassa és elhiszi. Egyébként ez csak ideiglenes jelenleg 2019-ig lennének itt és utána tárgyalják újra.
2014. ápr. 17. 21:35
 6/15 anonim ***** válasza:
55%

"Akkor hasíccsál kifele az unióba és vedd ki belőle a részed!"

Hát drága 40 IQ alatti honfitársam ha nem tudnád Magyarország uniós tag tehát kimenni az unióba nem tudok ha benne vagyok.

2014. ápr. 17. 21:37
 7/15 anonim ***** válasza:
18%

Csehországban a csehek euroszkeptikusabbak,mint a magyarok előbb kilépnének, mint Magyarország.

De, őket mégsem b_szogatja az unió.

A magyarokat mindig is utálták ezek a nyugatiak.

Ez az egész EU-ba lépés kompromisszumok nélkül is példája a magyar logikának.

Mintha 1848-at írnának.Vannak a Habsburg párti magyarok, jelen esetben az EU-t majmolók és vannak, Kossuth "unokái", akik függetlenedni akarnak.

2014. ápr. 17. 21:40
 8/15 A kérdező kommentje:
1 legalább az írott sort olvastad volna, már ami ott le van írva az is ijesztő. Vagy a görögök is csak kitalálták? Szerinted majd pont ebbe a poros kis eldugott Mutyisztánba kéne egy ilyen szervet rakni? Gondolkodjál már egy kicsit, tudom hogy nehéz. Látják hogy nem eléggé elkötelezett az ország az Eu mellett, hát küldenek ide egy kis erősítést. Jöhetnek majd ide a mindenféle kétes elemek, meg a kétes tevékenységek. Ne feledjük itt van Ukrajna is a szomszédban.
2014. ápr. 17. 21:43
 9/15 anonim ***** válasza:
42%

"Magyarország uniós tag tehát kimenni az unióba nem tudok ha benne vagyok."

Nemugatol rühöském mer agyhejen váglak.

2014. ápr. 17. 21:44
 10/15 anonim ***** válasza:
66%

"1 legalább az írott sort olvastad volna, már ami ott le van írva az is ijesztő. Vagy a görögök is csak kitalálták? Szerinted majd pont ebbe a poros kis eldugott Mutyisztánba kéne egy ilyen szervet rakni? Gondolkodjál már egy kicsit, tudom hogy nehéz. Látják hogy nem eléggé elkötelezett az ország az Eu mellett, hát küldenek ide egy kis erősítést. Jöhetnek majd ide a mindenféle kétes elemek, meg a kétes tevékenységek. Ne feledjük itt van Ukrajna is a szomszédban"

Ezek csak felesleges rettegések amiknek semmi alapjuk sincs.

2014. ápr. 17. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!