Az Eu ideküldi a rendőreit fenntartani a gyarmati rendszert?
Na erre mit mondanak a nagy Eu imádók?
Tudják hogy nálunk egyre nő az Eu ellenesek száma, sőt ügye itt van a legnagyobb Eu szkeptikus párt a Jobbik, és akkor ennek ellenére ezt az "akadémiát" ide akarják?
Remélem mindenki tud olvasni a sorok között...
Nem szeretem a beszúrt linkeket!
Először mondj véleményt valamiről!
(miután persze végigolvastad) ezután mond azt amiből vetted!
-
Nem erről van szó!
Ezek kiképzésre jönnek, mert mi profik vagyunk!
Aztán kilépnek!
mi a baj?
"Ki kell venni a részünket az unióból."
Akkor hasíccsál kifele az unióba és vedd ki belőle a részed!
"Akkor hasíccsál kifele az unióba és vedd ki belőle a részed!"
Hát drága 40 IQ alatti honfitársam ha nem tudnád Magyarország uniós tag tehát kimenni az unióba nem tudok ha benne vagyok.
Csehországban a csehek euroszkeptikusabbak,mint a magyarok előbb kilépnének, mint Magyarország.
De, őket mégsem b_szogatja az unió.
A magyarokat mindig is utálták ezek a nyugatiak.
Ez az egész EU-ba lépés kompromisszumok nélkül is példája a magyar logikának.
Mintha 1848-at írnának.Vannak a Habsburg párti magyarok, jelen esetben az EU-t majmolók és vannak, Kossuth "unokái", akik függetlenedni akarnak.
"Magyarország uniós tag tehát kimenni az unióba nem tudok ha benne vagyok."
Nemugatol rühöském mer agyhejen váglak.
"1 legalább az írott sort olvastad volna, már ami ott le van írva az is ijesztő. Vagy a görögök is csak kitalálták? Szerinted majd pont ebbe a poros kis eldugott Mutyisztánba kéne egy ilyen szervet rakni? Gondolkodjál már egy kicsit, tudom hogy nehéz. Látják hogy nem eléggé elkötelezett az ország az Eu mellett, hát küldenek ide egy kis erősítést. Jöhetnek majd ide a mindenféle kétes elemek, meg a kétes tevékenységek. Ne feledjük itt van Ukrajna is a szomszédban"
Ezek csak felesleges rettegések amiknek semmi alapjuk sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!