Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha már nem bírjuk fenntartani...

Ha már nem bírjuk fenntartani az autónkat és lóháton vagy lovaskocsin járnánk akkor mennyi lenne a zab jövedéki adója?

Figyelt kérdés
Ja és a baleseti adót a lóra vagy a szekérre kéne fizetni? A kérdésem politikusokhoz szólna de nekik biztosan van fontosabb dolguk is attól, hogy itt lógjanak. /Valahol máshol is lóghatnának/ Szóval honatyák hiányában örülök egyszerű földi halandók tippjeinek és válaszainak is. :)
2012. jan. 9. 21:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Te nagyon együgyű vagy. Értelmesebbet nem tudnál kérdezni?
2012. jan. 9. 22:11
 2/12 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló! Ha mások is azt mondják amit te akkor elismerem, hogy az vagyok.
2012. jan. 9. 22:15
 3/12 anonim ***** válasza:
61%
szerintem teljesen jogos a kerdes.....
2012. jan. 9. 22:20
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

Haha...

Én úgy látom nagyon butuska vagy és pofátlan. :)

2012. jan. 9. 22:29
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Annyi lenne, amennyi most. Most is lehet lóháton meg lovaskocsival járni, de én inkább a buszt javasolnám amit minden átlagember használ.
2012. jan. 10. 00:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem is tudtam hogy ilyen sok a szellemi fogyatékos ezen az oldalon, kedves KÉRDEZŐ!!!
2012. jan. 10. 07:59
 7/12 anonim ***** válasza:
83%

Ez egyáltalán nem hülye kérdés mert ha lóval fogunk járni tuti azokra is adókat fognak tenni nem is keveset!

A kérdésre válaszolva:

A zabnak annyi lesz a jövedéki adója mint az benzinnek ugyanis az is üzemanyagnak számít a baleseti adót a lóra kell majd fizetni mert az húzza a kocsit ja és ugyanúgy lámpával indexel fel kell szerelni a lovat kocsit és műszaki vizsgára is be kell vinni (állatorvoshoz) hogy felmérjék hogy alkalmas e a ló a közlekedésre és a szekérre is kell rendszám forgalmi stb különben megbüntet a rendőr !

2012. jan. 10. 09:43
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nem hülyeség a kérdés. Ha mindenki lovas szekéren járna, akkor nagyon sok adótól esne el az állam, nyilván ezt valahogy be kéne pótolni.

Mondjuk nem lenne hülyeség, ha a lovasszekér vezetője is tenne valamiféle vizsgát. Ugyanis nem kell hozzá. Nemrég láttam egy riportot egy parasztbácsival, aki azt sem tudta, mit jelent az elsőbbségadás kötelező tábla.

2012. jan. 10. 11:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Tisztelt kérdezö. NAGYON szépen kérlek ilyen kérdéseket ne tegyél fel mert ha orbán fülébe jut homlokára csap hogy ez sem jutott eszébe/überelni akarja a középkort,mert ott csak a tizedet, füstadot stb találtak ki/hamarosan elérünk oda hogy nem lesz szó az uj adofajtára csak számokkal fogják jelölni.
2012. jan. 10. 18:15
 10/12 doboszoli ***** válasza:
Helyénvaló a kérdés! Támogatom.
2012. jan. 10. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!