Akkor pontosan mi is a problémája az embereknek a rezsicsökkentéssel?
# 40/41 Időpont ma 14:53
Te aztán valóban világi gyökér lehetsz,ha nem érted meg, hogy nem szavaztam soha a büdös életbe a baloldalra :) Ennél egyszerűbben, érthetőbben nem tudom elmagyarázni a gyenge elmédnek.
"Vidéki surmó" ezzel a saját szegénységi bizonyítványodat állítottad ki, nem az enyémet. A vidékiek kenyerét eszed, te idióta! Vagy gondolod Orbán viktor a panel erkélyén aratja neked a búzát? ezek után,hogy így lenézed azt,aki az ÉTELT adja neked, azt kell mondjam szégyellek. Fertelmes ember vagy. Egy utolsó tahó. A cigány -tisztelet a kivétel- az, akinek a kisujját nyújtja az ember, majd az tőből tépi ki a karját és még a végén rá is köp ,hogy "csak ennyi?" Ilyen vagy Te is. Tudod, vidéken a "pesti",mint ember előtt használunk egy jelzőt, és ez a "bunkó", nos, nem hazudtoltad meg magad. Köszönöm,hogy bővítetted azon "pestiek" sorát,akikre ráillik.
A 4 év alatt amellett,hogy anyagilag ellehetetlenít a kormány, lelkileg is kizsigerel a sok hozzád hasonló sehonnai gyökér,akik azt hiszik mindenkinél előrébb való, nem esik nehezükre más nyakára lépni,csak azért, hogy egy milliméterrel előrébb jussanak.
Undorító.
hallod te kiskamasz.
nem mást nézek le, hanem TÉGED!
kezdve ahogy az első válaszodat ide írtad az enyémre reagálva.Pedig ott csak bemutattam, hogy mennyit lehet spórolni a rezsicsökkentésen.
a vidékiekkel semmi bajom, csak az ilyen emberekkel, aki még az anonym oldalon is tagadja hogy balos, de süt az írásaiból.
"Amennyit balosozol és minek után "mindenki magából indul ki", szerintem te vagy mocskos hazaáruló kommunista söpredék.Akasztófára veled :)"
Én erre csak annyit reagálnék, hogy a kikötnélek a csődöröm elé, arccal a földnek, és lukat vágnék a fenekeden.
A többit Generális majd elvégezné!
Te mákvirág!
Lehet mákvirág vagyok (szép virág,köszi),de te meg a növényből kinyert illegálisan előállított anyagok fogyasztója ;)
Ha már sikerült kitöröltetni a válaszomat -jellemző arra,aki nem bírja a kritikát-, még mindig nem vagyok tinédzser.Közelebb vagyok a 30-hoz,mint gondolnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!