Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akkor pontosan mi is a problém...

Akkor pontosan mi is a problémája az embereknek a rezsicsökkentéssel?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 14. 14:03
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

# 40/41 Időpont ma 14:53

Te aztán valóban világi gyökér lehetsz,ha nem érted meg, hogy nem szavaztam soha a büdös életbe a baloldalra :) Ennél egyszerűbben, érthetőbben nem tudom elmagyarázni a gyenge elmédnek.

"Vidéki surmó" ezzel a saját szegénységi bizonyítványodat állítottad ki, nem az enyémet. A vidékiek kenyerét eszed, te idióta! Vagy gondolod Orbán viktor a panel erkélyén aratja neked a búzát? ezek után,hogy így lenézed azt,aki az ÉTELT adja neked, azt kell mondjam szégyellek. Fertelmes ember vagy. Egy utolsó tahó. A cigány -tisztelet a kivétel- az, akinek a kisujját nyújtja az ember, majd az tőből tépi ki a karját és még a végén rá is köp ,hogy "csak ennyi?" Ilyen vagy Te is. Tudod, vidéken a "pesti",mint ember előtt használunk egy jelzőt, és ez a "bunkó", nos, nem hazudtoltad meg magad. Köszönöm,hogy bővítetted azon "pestiek" sorát,akikre ráillik.

A 4 év alatt amellett,hogy anyagilag ellehetetlenít a kormány, lelkileg is kizsigerel a sok hozzád hasonló sehonnai gyökér,akik azt hiszik mindenkinél előrébb való, nem esik nehezükre más nyakára lépni,csak azért, hogy egy milliméterrel előrébb jussanak.

Undorító.

2014. ápr. 15. 15:21
 42/44 anonim ***** válasza:

hallod te kiskamasz.

nem mást nézek le, hanem TÉGED!

kezdve ahogy az első válaszodat ide írtad az enyémre reagálva.Pedig ott csak bemutattam, hogy mennyit lehet spórolni a rezsicsökkentésen.

a vidékiekkel semmi bajom, csak az ilyen emberekkel, aki még az anonym oldalon is tagadja hogy balos, de süt az írásaiból.

2014. ápr. 15. 15:33
 43/44 anonim ***** válasza:

"Amennyit balosozol és minek után "mindenki magából indul ki", szerintem te vagy mocskos hazaáruló kommunista söpredék.Akasztófára veled :)"

Én erre csak annyit reagálnék, hogy a kikötnélek a csődöröm elé, arccal a földnek, és lukat vágnék a fenekeden.

A többit Generális majd elvégezné!

Te mákvirág!

2014. ápr. 15. 16:27
 44/44 anonim ***** válasza:

Lehet mákvirág vagyok (szép virág,köszi),de te meg a növényből kinyert illegálisan előállított anyagok fogyasztója ;)

Ha már sikerült kitöröltetni a válaszomat -jellemző arra,aki nem bírja a kritikát-, még mindig nem vagyok tinédzser.Közelebb vagyok a 30-hoz,mint gondolnád.

2014. ápr. 15. 17:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!