Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz miatt most tényleg...

A Fidesz miatt most tényleg még több fiatal fog külföldre költözni, vagy ez csak hangulatkeltés?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 7. 19:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Nyilván azok az emberek, akik meg se próbálják itthon a boldogulást, azok mondják ezt."

Megpróbáltam, de rettentő módon zavar, hogy mérnökként ugyanannyit viszek haza, mint ugyanennek a cégnek a németországi gyárában egy vécés néni (nem lenézésből írom). Persze ez magyarországi viszonylatban már jó fizetésnek számít, de engem mégis frusztrál, hogy a kinti kollégák az én munkakörömben 3-4 ezer eurót visznek haza.

Ha már a miniszterelnökünk azzal szerez befektetőket, hogy itt olcsó a munkaerő, akkor itt már minden törekvés reményvesztett. Modern kori rabszolgák lettünk. Összehasonlításképpen Magyarországon kb. 2 euró a minimálbér óránként, még Németországban 8,5 euró lesz. Nem csoda, hogy menekül aki tud.

2014. ápr. 7. 20:57
 22/26 anonim ***** válasza:
Nem csak a Fidesz miatt, de ők is nyakig benne vannak.
2014. ápr. 7. 20:59
 23/26 anonim ***** válasza:

"Rengetegen el fognak vándorolni, Magyarország népessége a Második Világháborút követő értékeket fogja közelíteni."

És ez már nem tudják az elmúlt 8 évre fogni. Már ők az előző kormány.

2014. ápr. 7. 20:59
 24/26 anonim ***** válasza:
Én még megszerzem a diplomám június végén és húzok el ebből a csődhalomból, amíg még megtehetem.
2014. ápr. 7. 21:07
 25/26 anonim ***** válasza:
#14 vagyok, látom sokaknak az is rejtvény, hogy felfogják mit jelent két szó: megboldogulni lehet. Rühellek olcsó, primitív poént elmagyarázni értetlenkedőknek, ááá!
2014. ápr. 7. 21:53
 26/26 anonim ***** válasza:
Meg lehet élni itt is, nem érzitek igazságtalannak, hogy még meg se próbáljátok? Szerintetek kinnt örülnének ennyi bevándorlónak, mint ami itt van? Angliából már kezdik kipaterolni őket.
2014. ápr. 8. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!