Fiatalok, akik idén szavazhatnátok először: el fogtok menni voksolni? Ha igen, melyik pártra/pártszövetségre?
Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 18:43
1/29 anonim válasza:
Én igen, LMP-re. De az ismerőseim közül én vagyok az egyetlen kb. Próbálom terjeszteni az igét, hogy ha nem mennek el, akkor nem is fog semmi változni, de az a közvélekedés, hogy a politikusok kapják be és kész.
2/29 anonim válasza:
Idén megyek először 20 éves vagyok, a baloldalra vagy LMP-re szavazok, még nem döntöttem el.
3/29 anonim válasza:
Én nem megyek. Jelenlegi helyzetben sosem fog az átlagemberek akarata érvényesülni. A politika egy kiba.tt jó üzlet, semmi több(üzletemberek játszótere). Teljesen felesleges magad abba a tévhitbe rángatni, hogy valamit is ér a szavazatod.
4/29 anonim válasza:
Az LMP külföldi párt, annak a német nőnek a befolyása alatt áll, aki az Európai Parlamentben folyton belepofázik a magyar belügyekbe. A "zöld" program csak az álca. Ebben még a Fidesz, az MSZP és a Jobbik is egyetért. Miért szavaznátok rájuk? Jó, ha külföldiek mondják meg, mi legyen nálunk?
5/29 anonim válasza:
"Az LMP külföldi párt, annak a német nőnek a befolyása alatt áll, aki az Európai Parlamentben folyton belepofázik a magyar belügyekbe."
Ezt az okosságot honnan szedted?
7/29 anonim válasza:
A német nőről való infó csak "köztudott" pletyka, ilyesmit nyilván bizonyítani nem lehet. A külföldi befolyás viszont egyértelműen látszik a beszámolójukból: [link]
Az a 80 milla azért nem kis pénz. Sz állami támogatás után az egyik legnagyobb tétel, persze több darabra bontva. Valami Richard Field nevű amerikai van ott megnevezve. Még ha igaz is, mivel jobb az amerikai befolyás, mint a német bal?
8/29 anonim válasza:
Hozzáteszem, gondolom, mindenki olvasta, aki ott fentebb lepontozott...
9/29 anonim válasza:
Én úgy tudom az LMP a régi SZDSZ-ből alakult át.
10/29 anonim válasza:
"ha nem mennek el, akkor nem is fog semmi változni"
Akkor sem változik semmi, ha elmennek.
Éppen ezért nem mennek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!