Fiatalok, akik idén szavazhatnátok először: el fogtok menni voksolni? Ha igen, melyik pártra/pártszövetségre?
Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 18:43
12/29 anonim válasza:
Igen. Jobbikra. Én minden fiatalt csak biztatni tudok, hogy mennyen el szavazni akár Jobbik akár Lmp, csak a régi megújulni képtelen, élősködő pártokat zavarjuk már haza. Komolyan nem értem ha valaki 12 év alatt nem tudott semmit felmutatni (mszp) akkor mi motivál bárkit, hogy rájuk szavazzon.
14/29 anonim válasza:
Fidesz. Rajta kívül egyedül a Jobbik komolyan vehető párt. Megnézem, mire képesek még 4 év alatt, ha nem leszek elégedett, akkor 2018: Jobbik :)
15/29 anonim válasza:
Igen elmegyek, és a körülöttem élő fiatalok is így gondolkodnak. A baráti köröm 99 százaléka jobbikra fog szavazni, valszeg én is de még nem vagyok benne 100% biztos, csak abban hogy olyan pártra akinek van esélye bejutni a parlamentbe és nem a baloldal se a fidesz...
16/29 anonim válasza:
20 éves vagyok és a Jobbikra fogok szavazni.
17/29 anonim válasza:
21, és köszönöm, de 6-án más programom van, meg ha szabad lennék se hiszem, valahogy engem csak felbosszant a politika, ha már hallok róla is az első ami eszembe jut, hogy itt egy növelt adó, ott egy növelt adó, hogy a politikusok mennyit tesznek zsebre és a többi hasonló dolog. Arról nem beszélve, hogy semmi sem fog változni, csak másik pár tömi majd az emberek fejét 4 évig a dolgaival, majd mikor eljutunk arra a szintre, ahol egy unios országnak elvileg lennie kéne, akkor majd meggondolom, hogy foglalkozzak-e ilyesmivel, de addig...
18/29 anonim válasza:
Én nem puffogok, simán nem foglalkozok vele, mert akkor csak felhúznám magam rajta.
19/29 anonim válasza:
De később akármi máson is felhúzod majd magad, gázár emelkedés, villanyár emelkedés, tandíj, nincsenek magyar üzemek, nincs magyar tej, stb.
Miért nem lehet rászánni 1 órát (vagy 10 percet, ha nincs sor), hogy elmenj szavazni?
20/29 anonim válasza:
21 vagyok , először fogok szavazni és az Összefogásra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!