Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, ti örültök annak,...

Fideszesek, ti örültök annak, hogy Lölönek futotta egy 22 milliárdos repülőre is magyar és eu-s közpénzből?

Figyelt kérdés

A mindennapi életben is jól érzékelhető a magyar gazdaságban annak a több ezer milliárdnak a hiánya amit a fidesz a strómajaikon keresztül eltolvajlott. Ebből az irgalmatlan mennyiségű EU-s és magyar állami közpénzből duplázta meg Lőrinc is a vagyonát egy év alatt 1200 milliárd Ft-ra. Ne mondja senki, hogy ekkora haszonra szert lehet tenni rendes piaci körülmények között. Fut belőle 27 milliárdos jachtra és 22 milliárdos magánrepülőre is, de ezeknek a fenntartási költsége még a vételáruknál is sokkal nagyobb összegekbe kerülhetnek az európai és a magyar adófizetőknek. Fideszesek, szerintetek ez így rendben van?

[link]

tegnap 13:17
A kérdező szavazást indított:
Fideszes vagyok és igen rendben van, inkább legyen magyar vállalkozóké az eltolvajlott pénz minthogy külföldiek kapják.
Fideszes vagyok és nincs rendben, sokkal több Lőrincre, Garancsira és Tiborczra lenne szükség, csak már elzárták az eu-pénz csapokat valamiért..
Nem vagyok fideszes és egyáltalán nincs rendben, már Európa sereghajtói lettün azért mert a fidesz mindent pénzt ellopott.
18 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
10%
Fideszes vagyok nem örülök neki, de attól tartok ha más lesz kormányon akkor is lesznek hasonlók, csak legfeljebb nem Lőrincnek fogják hívni.
tegnap 13:19
 2/16 anonim ***** válasza:
19%
Igazi patrióta, értünk lop! Nagyobb magyar, mint Széchenyi.
tegnap 13:21
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
2. Nem tudsz olvasni, a Fideszeseket kérdezte. Ilyen embereket .
tegnap 13:23
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha más nem, Lőrinc és a többiek kormányváltás után is megmaradnának milliárdos oligarchának. Mert amit ezek behúztak, azt a vagyont már biztonságba helyezték.

Addig is, én is teszek a gazdagodásomért, már nézegetem is a gázszerelő tanfolyamokat, mert ezek szerint mindent is megtanítanak az ilyen tanfolyamokon, a stadion és hídépítéstől az útépítésig és még a jó tévé csinálásához is mindent. Én is akarok zebrákat a kertembe.

tegnap 13:25
 5/16 A kérdező kommentje:
#1 Ilyen üzemszerű tolvajlásra még nem látott példát a EU országok egyike sem, nem véletlenül vetik meg Orbánékat és nem véletlenü nem jön több uniós pénz. Egy ekkora tolvajlásra szakosodott gépezetet nem lehet pikk-pakk létrehozni, olyan koponyák kellettek hozzá mint a kegyvesztett Simicska aki letette az egész fidesz tolvajgépezet alapjait, de még neki is vállalhatatlanná vált az ilyen mértékű kapzsiság amit Orbánék leműveltek. Ezt egyhamar egyetlen másik kormány sem tudná utánuk csinálni, mint ahogy előttük sem volt ilyenre példa.
tegnap 13:26
 6/16 anonim ***** válasza:
79%

1-es!

Ezzel az erővel nézzünk el mindent a Fidesznek, oké? Mostantól semmivel se foglalkozzunk, mindenre bólogassunk, mert mi van, ha a következő még rosszabb lesz?! Azért néha bégessünk is, hogy ne legyen unalmas az utunk.

tegnap 13:26
 7/16 anonim ***** válasza:
26%

A cikkben nem írják, hogy az övé lenne, csak azt, hogy gyakran használják a gépet, ami egyébként osztrák lajstromjelű.

Nekem ebből valószínűbbnek tűnik a bérlés.

tegnap 13:34
 8/16 A kérdező kommentje:
#7 Azt mondjuk pont nem állítottam, hogy a repülő saját tulajdon lenne, ezeket üzemeltető cégektől is irgalmatlan összegekbe kerül bérelni. A repülés nagyon komolyan be van szabályozva, ott nagyon komoly szakértelemmel rendelkező apparátus kell a gépek fenntartásához. De ez persze nem zárja ki azt, hogy Lölöék zsebből kifizették ezt a gépet is, ahogy a Rose d'Or jacht-ot is.
tegnap 13:44
 9/16 anonim ***** válasza:
26%
8, Miért, mit jelent a "Lölönek futotta egy 22 milliárdos repülőre", ha nem azt, hogy az övé lenne?
tegnap 13:45
 10/16 A kérdező kommentje:
#9 Ez a mondat nem állítja azt, hogy az saját tulajdon lenne. Másrészt Lölö vonatkozásában nem is lehet saját tulajdonról beszélni mivel ő egy stróman, tehát más valaki vagy valakik vagyona van a nevén, vagy a cégei nevén.
tegnap 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!