Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, ti örültök annak,...

Fideszesek, ti örültök annak, hogy Lölönek futotta egy 22 milliárdos repülőre is magyar és eu-s közpénzből?

Figyelt kérdés

A mindennapi életben is jól érzékelhető a magyar gazdaságban annak a több ezer milliárdnak a hiánya amit a fidesz a strómajaikon keresztül eltolvajlott. Ebből az irgalmatlan mennyiségű EU-s és magyar állami közpénzből duplázta meg Lőrinc is a vagyonát egy év alatt 1200 milliárd Ft-ra. Ne mondja senki, hogy ekkora haszonra szert lehet tenni rendes piaci körülmények között. Fut belőle 27 milliárdos jachtra és 22 milliárdos magánrepülőre is, de ezeknek a fenntartási költsége még a vételáruknál is sokkal nagyobb összegekbe kerülhetnek az európai és a magyar adófizetőknek. Fideszesek, szerintetek ez így rendben van?

[link]

tegnap 13:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Az első válaszlehetőségnek nincs értelme, nincs olyan magyar cég (tudtommal), amik yachtok és repülők összeszerelésével és forgalmazásával foglalkozna. Ez a 22 milliárd és előtte a 27 milliárd yachtra, azok mind külföldi érdekeltségekhez kerültek, mint árbevétel. Az egyetlen dolog, ami a magyar gazdaságba visszacsoroghat az a magánrepülőnek a reptéri díjszabása, illetve ha Magyarországon tölti fel benne a minibárt, de semmi más. Jól definiálható módon 49 milliárd forint csak ezzel a két vétellel kikerült a magyar gazdasági körforgásból.
tegnap 14:10
 12/17 anonim ***** válasza:

Aki jó dógozik, attó' senki se sajnálja má', kérem.

https://www.youtube.com/watch?v=WQ15Yi0I8X0

tegnap 15:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Fideszes vagyok, és mindig nagyon örülök a ballib nyígásnak. Remélem, legalább 2030-ig szórakoztattok, mert bár napi szinten csak ugyanarra az agyhalálra vagytok képesek, amíg ti nem unjátok, addig holtbiztos, hogy én sem. Jó vergődést!
tegnap 17:13
 14/17 A kérdező kommentje:
#13 hát ha te szereted, hogy ellopják az adódat és nem az ország fejlesztésére, hanem jachtokra, repülőkre, luxusingatlanokra, cégek saját részre történő felvásárlására, személyes vagyon gyarapítasára költik, akkor csak így tovább! Bár ez a mazochizmus egy elég különös formája.
tegnap 23:11
 15/17 anonim ***** válasza:

#14. "hát ha te szereted, hogy ellopják"

Betűre meg tudtam volna jósolni a válaszod, annyira egyedi vagy. Ugyanakkor mégis: szórakoztató. :D

tegnap 23:24
 16/17 A kérdező kommentje:
#15 Akkor gondolom azt is tudod, hogy orvosi eset vagy.
tegnap 23:49
 17/17 anonim ***** válasza:
#16. Azt tudom, hogy a turbóellenzék él beteges pszichózisban. Te is.
ma 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!