Fiatalok, akik idén szavazhatnátok először: el fogtok menni voksolni? Ha igen, melyik pártra/pártszövetségre?
Mivel már most látom magam körül hogy katasztrófa az ország helyzete, egyértelműen a Jobbik.
Az egyetlenek akik megszólítottak engem, akiknek számítok én is. Akik nekem is jót akarnak majd, nem csak a zsebüknek.
Engem hagyjanak békén a narancsok meg a szegfüvek meg a langyos liberók, elegem van abból hogy magyarként harmadrendű állampolgár vagyok, és mindenkit pátyolgatnak csak minket rendes embereket nem.
A Jobbik kimondta azt amire már én is, mi is gondoltunk sok éve, így egyértelműen ők számunkra a legjobb választás.
Pesten elfelejtik hogy van vidék is, és ott nem annyira rózsás a helyzet, a kisebbség is sokkal durvább problémát jelent. A sok jogvédővel szívesen elcserélnénk a Rózsadombi ingatlanját a miskolci lakásunkra.
Majd akkor megtudná.
Itt nekünk létkérdés a Jobbik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!