Jobbikra csak a lázadozó fiatalok szavaznak, vagy komolyabb választótáboruk is?
Itt a környéken csak azt látom hogy 50 kilós vékonyka fiatalok hatalmas kárpátiás pólóban és nagy fekete bakanccsal sörözgetve ordíbálnak hogy zsidók így meg úgy...néha mikor megelégeli valaki elhajtja őket mert elég hangosak.
Ez a kép él a társadalomban is a jobbikosokról?
Én is rájuk szavazok, építészmérnök hallható nő vagyok.
Édesanyám is rájuk szavaz, ő pedig jogász.
Nem járok Kárpátia koncertre , nem hordok bakancsot és a zsidókat sem szoktam indokolatlanul szidni.
1 millió??
ma olvastam hogy a legutolsó mérések szerint 15 % körül kapnak.
azért akkor a milliós szám erős túlzás.
"Csak olyanok szavaznak rájuk, akikben vagy a cigánygyűlölet erős, vagy fogalmuk sincs arról, hogyan működik az állam gazdasága."
igen ezt észrevettem én is.
a romák mindig fel vannak emlegetve.de volt hogy gazdaságpolitikáról akartam valamelyikkel beszélni, és a zsidó tőkén kívül mást nem tudott fújni, így pedig elég egyoldalú volt a beszélgetés.
A kettő nem függ össze, és nem is várja/várhatja el egy párt hogy ne legyen csőcselék támogatója.
Ahogy a Motorhead együttes sem a pár koszos ápolatlan hosszú hajú rajongóik miatt ért el olyan sikeret. Tehát érted, mire akarok ezzel célozni!
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!