Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikra csak a lázadozó...

Jobbikra csak a lázadozó fiatalok szavaznak, vagy komolyabb választótáboruk is?

Figyelt kérdés

Itt a környéken csak azt látom hogy 50 kilós vékonyka fiatalok hatalmas kárpátiás pólóban és nagy fekete bakanccsal sörözgetve ordíbálnak hogy zsidók így meg úgy...néha mikor megelégeli valaki elhajtja őket mert elég hangosak.

Ez a kép él a társadalomban is a jobbikosokról?

2014. ápr. 5. 20:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
8%
Én közgazdász családba sőt hát rokonságba születtem rengeteg akadémikus ismerőssel, és senki nem fog se a jobbikra se a fideszre szavazni én fiatal vagyok 19, de én sem fogok ezen két párt közül egyikre sem holnap. Vicces hogy a jobbikot nem húzta alá kicsivel a fideszt igen na mind1. Számomra kicsit félelmetes, hogy törisek 85-90%-ban jobbikosok...
2014. ápr. 5. 22:01
 22/31 A kérdező kommentje:

Jobbikosk nem fura?Eddig az összes kérdésnél néha már a primitívséget is meghaladó válaszok voltak, és utána írva, szebb jövőt.

itt meg mindenki aki a jobbikra akar szavazni, vagy mérnök, vagy fizikus, vagy egyetemista...ezért biztos senki sem lódít itt, áhh nem.

2014. ápr. 5. 22:04
 23/31 anonim ***** válasza:
91%

22: maga kérdés volt primitív, eleve az volt a célod, hogy ilyennek állíts be minket. Aztán amikor kideült, hogy a valóságban nem az van, ahogy neked azt mondták az átévén, egyből elkezdesz minket hazugnak nevezni. Vagy nem igazán értelek, nem ez volt a célod?

Egyébként ha megnézel egy jobbikos fórumot (képről, mert ugye azt mégsem várhatjuk el, hogy a Jobbik-fóbiások ismerjék is azt, amit agyatlanul szidnak mindenféle kitalált dologra támaszkodva), akkor még te is észreveheted, hogy tök átlagarcokkal van tele, minden korosztályból. Nem mondod meg, hogy ki jobbikos és kinem.

De ha csak irigykedsz ránk, mert mi fizikusok és mérnökök vagyunk, akkor mond meg. Én nem a diplomája alapján ítélem meg az embereket, szóval ne legyen semmiféle kisebbségi érzésed e miatt, ez ne feszélyezzen téged itt most!

2014. ápr. 5. 22:12
 24/31 A kérdező kommentje:

Amúgy pszichológus vagyok ha a diplomám milyensége érdekelne.

De ha te fizikus, akkor legyen úgy.

és atv-t sem nézek, de gondolom te meg akkor hitgyülis vagy.

2014. ápr. 5. 22:15
 25/31 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom, hogy hogyan következett neked a Jobbik-szimpatizáns voltomból az, hogy gyűlölet gyülekezetes vagyok, minden esetre roppant mód érdekelne a magyarázata.

Azért az egy kicsit reálisabb sztereotípia, miszerint a Jobbik-gyűlölők az atv-t nézik.

Biztosan nincs olyan Jobbik-szimpatizáns, aki szereti ezt a hitgyülit; azt a cionista hitgyülit, aki nyiltan uszítja az embereket a Jobbik és Jobbik szavazók ellen, meg konkrétan az elátkozásukért imádkoznak.

2014. ápr. 5. 22:23
 26/31 anonim ***** válasza:
66%

A "komolyság" nem az iskolázottságtól függ. Van éretlen felnőtt és van érett fiatal is.

"Itt a környéken csak azt látom hogy 50 kilós vékonyka fiatalok hatalmas kárpátiás pólóban és nagy fekete bakanccsal sörözgetve ordíbálnak hogy zsidók így meg úgy..."

Attól még lehet fejben ilyen a mérnök vagy az orvos is.

2014. ápr. 5. 22:40
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Négy évvel ezelőtt több mint 850 ezren szavaztak rájuk. Összesen nincs ennyi 18-22 év közti ember ma Magyarországon, nemhogy úgy nézve, hogy melyik acélbetétes skinhead. Tegyük hozzá azt is, hogy 10 régi osztálytársam közül (akikkel még tartom a kapcsolatot) engem is beleértve ketten megyünk el szavazni.

Tehát a kérdésedre válaszolva: Van komolyabb szavazótáboruk. Technikailag lehetetlen hogy ne legyen, ugyanis összesen alig van ennyi fiatal a nem szavazókkal együttvéve is.

2014. ápr. 6. 01:37
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Fiatalok nagy része szerintem divatból... engem hidegen hagy az egész, de unalmas mikor szünetben mást se hallani így jobbik úgy jobbik és a többi.
2014. ápr. 6. 02:07
 29/31 anonim ***** válasza:
86%

Jobbikra szavazok, van okom miért és kész. Nem nézem ki belőled a diplomát kedves kérdező, valamiért ahogy sztem innen a legtöbb ember sem. Ha fogadnom kéne és 99% hogy bejönne akkor azt mondanám, hogy egy szerencsétlen kis MSZP-és agymosott 20-35 év körüli fiú(nem férfi) vagy aki nemképes értelmes gondolkodásra. Egyébként nagyon szép provokatív kérdés volt ne aggódj törölni is fogják majd.

Divatnak nem divat a fiatalok között a Jobbikra szavazni, azért ennyire hülyeséget ne írjon senki...

2014. ápr. 6. 15:46
 30/31 A kérdező kommentje:

40 vagyok

Szerintem a fidesz a legjobb az országnak.

És a diplomám miatt, vállalati pszichológus vagyok egy multinál.

2014. ápr. 6. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!